Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ekim '11

 
Kategori
Blog
 

Aramızdan bir yıldız kaydı, (Mamut) Celalettin Avus

Aramızdan bir yıldız kaydı, (Mamut) Celalettin Avus
 

MB' ailesinden bir yıldız daha kaydı, Ahmet Balcı ve Ali Haydar Bey'in blog'larından acı haberi öğrenmiş bulunuyoruz. Değerli dost, güzel insan  Celalettin Avus (Mamut) hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim.

Mamut, yeri doldurulamayacak  kadar müntaz bir insandı. Sevgi ve saygının yanında, çok iyi bir karikütirist aynı zamanda da mizahi yönü kuvvetli bir dost olarak tanıdık onu.

Mamut'un hastalandığını, hasteneye yattığını MB'de öğrendiğimde, 28 Mart şöyle bir mesaj yazmıştım,''Elini çabuk tut bir an önce sağlığına kavuş ve süratle aramıza katıl, senin çizimlerine, mizahi anlayışına bu ülkenin her zamankinden daha çok ihtiyacı var.Acil şifalar, esenlikler dilerim. Sevgi ve saygılarımla''. 05 Nisan'da kısa bir cevap almıştım ''çok teşekkür ederim''... 

Daha sonra, yazılan mesajlarda , blog'larda ve hastane ziyaretlerinde, dostlarına en  erken Haziran ayında aramızda olabileceğini söylüyordu. MB' dostları, arkadaşları gerek yazılarıyla gerekse hastane ziyaretleriyle Mamut'un moralini yüksek tutmak ve ona olan sevgilerini göstermekten geri kalmadılar.

Netekim, 22 Haziran'da MB'ta ilk blogunu bizlerle paylaştı., ''Nikahla Neticelenen Büyük Aşk''  malesef bu son bloğ'u oldu.

Şöyle bir yorum yazmıştım, '' Senin yazılarını görmek, okumak ve ince nüktelerinin tadına varabilmek dileğiyle. Genç çifte mutluluklar dilerim. Acil şifalar diler sevgi ve saygılarımı sunarım.''  P.Bahçe H.Göksu.

Cevap; ''Sv. Hasan kardeşim, sanada huzur ve mutluluklar dilerim, selam.'' ( 23,06,2011)

Malesef o son selamı oldu bana, o acı haberle bir yıldız daha kaydı aramızdan!

Celallettin Avus (Mamut),  ince, nazik, kibar ve aynı zamanda eski  İstanbul kültürüyle yoğrulmuş, gerçek bir İstanbul beyfendisiydi.

Allah rahmet eylesin...

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 465
: 1550
Kayıt tarihi
: 03.12.07
 
 

Çevreye saygı, insanlık görevi olarak algılanmalıdır. Bankacılık ve finans yöneticiliği  uğraşım ..