Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mart '15

 
Kategori
TV Programları
 

Aranan efsane çift bulundu: Hazal Kaya- Aras Bulut İynemli

Aranan efsane çift bulundu: Hazal Kaya- Aras Bulut İynemli
 

İzleyiciler kadar bizlerin de merakla beklediğimiz dizi Maral, Tv8 ekranında ilk sınavını Perşembe gecesi verdi. Reyting sonuçlarının iç açıcı olmayışı hemen herkesi üzdü ve şaşırttı. Acun Ilıcalı’nın akıllı taktiği ile Survivor All Star yarışması ile ekranlarda yüzünü gösteren dizi, seyircinin kanalı sadece yarışma için görmesinden kaynaklanıyor. Neyse bu kısmın organize edilme kısmı tabi ki Acun Ilıcalı’nın akıllı bir taktik uygulaması ile düzeltilebilecek durumda çünkü çok da içler acısı bir durum söz konusu değil, akıllı bir manevra ile hemen istenen sonuca erişilebilir ve seyircinin kalbi ve aklı çalına bilir.

Şimdi gelelim dizinin ilk bölümündeki genel performansa!

Yapımcılığını Arzu Eğmir’in üstlendiği Maral dizisi Tv8 İç yapımlarının ilk iş, bu yüzden de biraz gözbebeği durumunda. Güçlü kalem Pınar Bulut Deren tarafından tasarlanan, Yazı Odası’nın yürüttüğü iş Avrupai renk ve dokusuyla da dikkat çekici! Yönetmen koltuğunda oturan Deniz Koloş’un görsel anlatım sınavı oldukça hareketli ve keyifliydi. Nilüfer Çamur’un Genel Sanat Yönetmenliği konusunda ki başarısı da dekorun muazzamlığından kendini bütün ihtişamı ile belli etti.

Hazal Kaya, Aras Bulut İynemli, Ceyda Düvenci, Reha Özcan, Rıza Akın, Gümeç Alpay, Cankat Aydos, Bige Önal, Olgun Sünear gibi isimlerin rol aldığı dizide Türkü Turan’ı konuk oyuncu olarak seyrettik. Dekoru, kostümü, renklerin kanatlanıp uçuşu, seçilen kastın titizlikle çalışılmış olması görsel olarak bizi oldukça etkiledi ama beni asıl etkileyen Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli’nin uyumuydu.

Hazal Kaya; beklenen, sevilen, beğenilen ve özlenen olmanın bütün keyfini rolünün içine girerek göstermiş. Yaşının gençliğinin altını çizerken, asaletin ayak sesleri ile güneş gibi parlayan gözlerinin tüm etkisi ile ekrana izleyenleri kilitlemeyi başardı. Saf, masum, çocuksu sevinçlerin bedenlendiği Maral karakterini bu kadar rahat ve başarılı oynayabilecek, bizleri Maral’a inandırabilecek tek kişi de hakikaten Hazal Kaya’ydı.

Aras Bulut İynemli de benim ilgimi çeken ve kariyeri adına dikkatle izlediğim bir genç yetenektir. Bu rolü oynarken içindeki Aras’ı kolayca dışarı taşırıvermiş. Çocuksu neşesinin altında sakladığı hüzünlerin gözlerinden akışı, yemek yapan erkeğin çekici edası, muzip halleri ile kadınların “gönül çeleni” olmayı bu rol ile hakkıyla yerine getirmiş. Muhteşem Yüzyıl dizisi hakkında yazdıklarımı incelerseniz zaten Aras Bulut İynemli’yi daha Şehzade Beyazıt’ı oynamadan bu rol için doğru bulduğumu hatırlarsınız. Gene beni yanıltmadı ve Sarp’ı bize tüm iliklerimize kadar yaşattı.

Rol alan bütün oyuncuları tek tek tebrik ediyorum, gerçekten de oynadıkları kişilerin kişiliklerini giymeyi başarmışlar. Şimdilerde sıkça aranan, fanların kalbini çalan taze bir kan ararken karşımıza çıkan Hazal Kaya- Aras Bulut İynemli, Maral ve Sarp olarak “Efsane” çift olmayı başardı. Artık fanların katlanarak artması, sevginin dalgalar boyu yayılması iş bile değil, “Gerçekten Bravo”.

Hayatta başarılarınızın göz doldurması dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..