Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

"Baba, koca, yazar, hukukçu, piposever, felsefî bir şövalye ama en çok... alelade bir adam." "Father, husband, author, law specialist, pipesmoker, a philosophical knight but mostly... just a man."  

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Konuşarak yaratıyoruz!

Yazınıza yüzde yüz katılıyorum. Bu konuda herkese "Evrenden Torpilim Var" ı okumalarını önerebilirim. Evrenin, 200 farklı dili aynı anda dinleyip konuşabildiğini sanmıyorum. Bu nedenle "evrensel" bir iletişim dili olmalı, bu da bizim söylediklerimizin altında, bilinçaltımızda yatan şey... Teşekkür ederim...

13 Kasım 2012 09:22
Affetme duygusu kutsanma aracı değildir…

Tebrik ederim, yine okura hayatını "kaliteli" yaşamasını dolaylı da olsa salık veren bir yazı yazmışsınız. Gerçekten de, yaşamak değil doğru yaşamak önemli. Elinize sağlık. Yalnız bu yazıda iki farklı mesaj algıladığımı da itiraf etmeliyim. Saygılarımla.

01 Ekim 2012 09:11
“Dilsiz Kılavuzumuz zaman“

"Zamanın en acımasız öğretmendir; önce soruyu sorar, sonra ders verir." demiş bir bilge. Ben de bu yazıda anlatılanlara katılıyorum. İlginçtir, bir süre önce benzer bir konuyu yazmıştım "Dharma Nedir?" başlığı altında. İnsan ruhu hakkındaki bakış açınıza katılmamak mümkün değil. Ruhun fiziksel ve metafiziksel boyutları hakkında John Locke'tan tutun da Einstein dahi incelemeler yapmış ve sanırsam aynı kanıya ulaşmışlar. Elinize sağlık. Saygı ile..

10 Eylül 2012 16:58
 
Toplam blog
: 19
: 3431
Kayıt tarihi
: 30.08.09