Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mart '11

 
Kategori
TV Programları
 

Aref''ten korkan halk Sefa Doğanay'ı birinci seçti!

Aref''ten korkan halk Sefa Doğanay'ı birinci seçti!
 

enkararli.com


20 Mart 2011 Pazar akşamı Televizyon programlarındaki prime time oldukça zengindi. Bazı kanallarda spor programları hararetle devam ederken, bir çok kanalda da haftalık diziler ve eğlence programları yayınlanıyordu. Bu yüzden dün akşam televizyon ekranları kanallar arası reyting savaşlarına sahne oldu. Bunlardan en ilginci "Yetenek Sizsiniz" yarışmasındaki final bölümüydü.

Yarışmanın final bölümünde sahnede 2 kişi kaldı. Biri ilüzyon ustası, Aref Ghafouri, diğeri ise taklit ustası Sefa Doğanay'dı. Sahneye önce Aref çıktı ve izleyicilerin kanını donduran bir gösteri yaptı.

Mizansen ise şöyleydi:

Görünüşte kalbini durduran Aref'in ruhu bedenini terkederek, üç tane yarışmacı ile iletişime geçiyor ve bu iletişim Aref'in önceden kayda aldığı ve ekranda yayınlanan dvd'deki talimatlarıyla yönetiliyordu. Gösteri sonunda ise herkes şaşkın bir şekilde alkışlamasına rağmen, izleyicilerin gözlerindeki ifade, alkışlardan daha çok dikkati çekiyordu.

Sanatçı taklitleri yıllardan beri yapılmaktadır. Benim hatırladığım, zamanında bir çok taklit ustasının taklitlere Zeki Müren taklidiyle başlamalarıdır. Bülent Ersoy, Metin Akpınar, Zeki Alasya, Kadir İnanır taklitlerine de günümüzde rastlanmaktadır. Ancak Sefa Doğanay hem erkek, hem de kadın taklitlerini başarıyla yapan bir kişiydi ve finalde hazırladığı Survivor yarışmasına atıfta bulunarak, hem erkeklerin hem de kadınların taklitlerini başarıyla yaparak salonda coşku yarattı.

Yarışmanın sonucunda ise Marmara Üniversitesinde okuyan Sefa'nın İran asıllı rakibi Aref'e göre daha fazla destekçisinin olması yanında, halkımızın korkunun yanında eğlenceyi seçmesi Sefa'nın birinci olmasına neden oldu.

Aref'in final gösterisi için tıklayın

Sefa'nın gösterisi için tıklayın

 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..