Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '11

 
Kategori
TV Programları
 

Aref Ghafouri'den Müthiş Şov

Aref Ghafouri'den Müthiş Şov
 

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının 20 Şubat tarihinde yayınlanan yarı finalinde Aref yine tüm izleyenleri şok etti.

20 Şubat akşamı Show TV’de yayınlanan Yetenek Sizsiniz programındaki Aref Ghafouri şov izleyen herkesi kendisine hayran bıraktı. Araf Ghafouri sergilediği performans ile jüriden de tam not alarak final adayı olarak SMS oylamasına çok kolay geçti.

Aref Ghafouri, gösterisine seyircilerden de figüranlar katarak görseli iyice doruklara taşıdı. Ali Taran’ın esprileri ile Aref Ghafouri’in gösterisi salonda alkış tufanına dönüştü. İranlı illüzyon ustası Aref Ghafouri, finalist olarak yarışmayı geçti.

Daha önce elindeki kaşığı sadece bakarak büken ve ardından kıran ve sayılarla yapmış olduğu numara ile adeta seyircileri ve juriyi büyüleyen Aref Ghafouri bu kez öyle bir şov yaptı ki tüm izleyiciler ayakta alkışladı.

Aref Ghafouri'nin performansını izlemek için TIKLAYIN.

Facebook adresi de burada.

Peki "bütün bunlardan sonra senin söyleyeceğin iki şift laf yok mu?" derseniz; Evet, söylenecek şeyler var, hem de çok var. Lakin bu konuyu bilahare işleyeceğim. Zira çeşitli kaynaklardan derlemem gereken bilgiler var. Şimdilik sadece haber ve videoyu vermekle yetiniyorum. Hele bir havaya girelim :)

Sevgi, hürmet ve muhabbetle..

Murat HACIOĞLU

www.murathacioglu.com

http://twitter.com/murathacioglu

 
Toplam blog
: 656
: 1708
Kayıt tarihi
: 08.12.08
 
 

Allah kimisine “Yürü ya kulum” demiş. Ben onu “Yürü, yaz kulum” anladım. Yürü anca gidersin manas..