Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '10

 
Kategori
Çocuk Sağlığı
 

Arı Sütünün Çocuklara Faydaları

Arı Sütünün Çocuklara Faydaları
 

Arıların yapmış olduğu mucize besin:Arı Sütü


Dünyada Apiterapi olarak adlandırılan, ancak ülkemizde henüz çok çok yeni gündeme gelen bu kelime, arı ürünlerinin bir yada birden fazla hastalığın önlenmesi yada iyileştirilmesi amacıyla kullanılması şeklinde tanımlanabilir. Her geçen gün sonuçlanan araştırmalar toplumların dikkatini bu konu üzerine çekmekte ve özellikle Uzakdoğu ülkelerinde başlayan ve dünyada hızla gelişen arı ürünleri ile tedavi yöntemleri hızla yaygınlaşmaktadır. Hatta, başta Japonya, Doğu Asya ülkeleri, Amerika, Kanada gibi ülkelerde apiterapi merkezleri kurulmuştur.

Yapılan çok merkezli klinik çalışmalar sonucunda özellikle Arı Sütü'nün sadece yetişkinlerde değil, bebek ve çocuklarımızda da kullanılabileceğini göstermektedir.

Bebeklerin çabuk ve sağlıklı gelişerek, ruh ve beden bütünlüğünün sağlanmasında Arı Sütü kullanılmaktadır.

Arı Sütü'nün gelişme çağındaki çocukların zihinsel gelişimine katkı sağladığı, yine çocuklardaki kemik ve kas kuvvetsizliklerinde kullanıldığı ve çok başarılı sonuçlar alındığı görülmektedir.

Arı Sütü'nün çocuklarda görülen gece işemelerinin tedavisinde de yardımcı olduğu bilinmektedir.

Bal ve diğer arı ürünlerine alerjisi olmayan bebek ve çocuklarımıza , doktor bilgisi dahilinde Arı Sütü vererek gelişimine ve sağlığına daha fazla katkıda olabiliriz.

 
Toplam blog
: 13
: 3809
Kayıt tarihi
: 04.07.10
 
 

İstanbul doğumluyum. İlk ve orta öğretimimi Beşiktaş Atatürk Lisesi'nde tamamladım. Daha sonra İTÜ K..