Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '17

 
Kategori
TV Programları
 

Arka Sokaklar Dizisinde Aşk Atakları Var

Arka Sokaklar Dizisinde Aşk Atakları Var
 

Yılların dizisi Arka Sokaklar zaman zaman polisiye havasından çıkıp aile butonuna basar ve bundan biz de hoşlanırız. Çünkü polislerinden özel hayatları, aileleri, aşkları vardır.

Aylin ( Özlem Çınar) yıllardır tek başına yaşayan bir polisken her şey Hakan’ın ( Ozan Çobanoğlu) karakola gelmesi ile değişti. Aylin ile Hakan evlendi, evlilikleri sarsıldı, aşk, tatlı-acı hırçınlıklar yaşadılar. Biz de onlarla beraber bu ilişkiyi yaşadık.

Rıza Baba ( Zafer ergin) yuvasından tipik Türk erkeği,Ayla (Hülya Çelik)  ile tatlı kavgaları, Pınar (İpek Yaylacıoğlu)ile Ali’nin (Alp korkmaz) ailesinin büyüyüşü bizlerin polisleri anlamak, onlarında bizden olduğunu fark etmek için kurgulanmış gerçek bir aile olarak gördük.

Mesut’un (Şevket Çoruh) hayatına giren çıkan aşklar takipçilerinin oldukça hoşuna gidiyor. Hele ki Selin (Oya Okar) ile olan aşkı izleyenleri tatlı bir sarhoşluğu ve reel gördükleri bir ilişkiye sürüklüyor. Sadece onları seyretmek için izleyenler var. Buna ben bile inanamadım ama işin gerçeği buymuş. Gelen mealler bu yönde…

Hüsnü Çoban yıllar yılı Suat ile kurduğu ailesini büyüttü. Çocukları evlendi, işe girdi… hep oradaydık. Şimdi Hüsnü Çoban’ın hayatına Gonca Komiser giriverdi. Natürelde olabilecek bir duruma seyirci ilk defa tepki gösterdi.

Hüsnü Çoban evimizin aile direği, “ölen karısının ardından nasıl olurda bu kadar çabuk birinden hoşlanabilir?” diye hayıflanan seyirci haklı! Figen Evren senelerdir öyle bir Suat karakteri çizdi ki bacımız, anamız, kız kardeşimiz oldu… şimdi seyirci üzerine gül koklamak istemiyor.

Pelin Körmükçü’nün diziye katılması ile Özgür Ozan’ın çizdiği karakter Hüsnü Çoban’a bir eş bulunmuştu. Oysa seyirci hala Suat’ın yasını tutuyor. Gonca komiseri kabul eder ama Hüsnü- Gonca ikilisine de pek bir kızar durur. Sosyal medyada sık sık dile getirdikleri bu durumu anlamaya çalışmak lazım. Bu Figen Evren’in başarısıdır!

Bir taraftan da gerçek hayata baktığımızda kapı komşumuz da karısı öldükten bir ay sonra yeni bir kadını hayatına alabiliyor. O zaman bizim Hüsnü Çoban neden bunu yapmasın? Anlamak lazım! Bu dizi yıllarca gerçeğe yakın karakterleri ile“Fenomen” oldu.  Şimdi bir gerçek daha izleyenlerin karşısına çıkıyor ve seyirci bundan memnun değil! Alışın güzel izleyenler çünkü hayatın gerçeği bu!

Hüsnü- Gonca ikilisi bir aşka yelken açacaklar ve buna alışmak lazım. Ne de olsa ölenle ölünmüyor, hayat devam ediyor!

Hayatta aşkınıza kavuşmanız dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..