Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Aralık '12

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Arkadaşlarıma çağrı

Arkadaşlarıma çağrı
 

Üzüm üzme baka baka kararır


 Birçoğunuz kültürlü, iyi eğitimli ve geniş ilgi alanları olan insanlarsınız. Sanat, müzik, spor, moda, bahçe, seyahat, aşçılık, bilim, felsefe, tarih, psikoloji vs. konularından en az birkaçında birikiminiz var. Lütfen Ay'ın Dünya'ya tek tarafinı gösterdiği gibi siz de Facebook'ta tek veya çok az konuda paylaşım yaparak tek tarafınızı göstermeyin.

 Ülkemizin önemli sorunlarına gösterdiğiniz ilgiyi takdir ediyorum ama hergün sayfanızın yüzde 90'nını ağlama, şikayet ve isyan duvarına çevirmeniz duyarlık değildir ülke sorunlarına dikkat çekmeye ve çözmeye hiçbir katkısı yoktur. Ülke sorunları ile ilgili paylaşımlarımızı sayfanızın yüzde 20si ile sınırlamanız bu duyarlılığı yerine getirmeniz için yeterlidir. Fazlasının sorunların çözümüne katkısı olmadığı gibi sizi ve paylaşımlarımızı okuyanları depresyona sokmaktan başka birşeye yaramaz.

Başka sayfa açıp da orda örneğin sadece moda ile ilgili paylaşımlar yapıp genel sayfanızın yüzde 90'ını şikayet duvarına çevirmeniz de çözüm değil. Genel sayfanızda görelim sizin diğer taraflarınızı paylaşın sanat, müzik, hobi, sporla ilgili yanlarınızı, ülke sorunları ile ilgili paylaşımlarımızı da yüzde 20 ile sınırlayın. Yoksa hepimiz üzüm üzüme baka baka kararırız. Depresyonda olan bireylerin de ülke sorunlarını çözecek halleri kalmaz. Hergün bütün gün tüm sayfasını ülke sorunlarına ayırmak DUYARLILIK DEĞİLDİR, bunu yapmayanlar da DUYARSIZ DEĞİLDİR.

Rasih Bensan 23 Eylül 2012

 
Toplam blog
: 368
: 2280
Kayıt tarihi
: 05.05.12
 
 

BİLİM özellikle astronomi ve çeşitli konularda araştırmacı ve yazar Amatör fotoğrafçı, Ka..