Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Aralık '10

 
Kategori
Spor
 

Armanın Gururu Sarı Melekler

Armanın Gururu Sarı Melekler
 

Fenerbahçe Acıbadem’in intikamı acı olur. Zaten geçen maçta tanıyamadım. Olabilir arada tek korkum bunun devamlı olmasıydı. Allahtan öyle olmadı. Bence biraz nazar değdi meleklere o kadar çok kem göz var ki gayet normal nazar değmesi.

Kızlarımız yine fırtına gibi esti. Ezip geçtiler hakları olan galibiyeti alıp liderliğe yükseldiler. Artık onlardan daha büyük başarılar bekliyorum. Önce dünya kulüpler arası bayanlar voleybol şampiyonasında şampiyonluk bekliyorum. Daha sonra hedeflerimize doğru dolu dizgin gideceğiz.

Bu sene her türlü başarıyı takımımızın alacağından eminim. Yalnız burada biraz da taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Daha çok destek vermemiz gerekiyor. Voleybol her ne kadar üvey evlat muamelesi görse de kızlarımız öyle bir başarı sağlıyor ki biz üvey değil öz evladız demek istiyorlar resmen. Onun için elimizden gelen desteği vermemiz lazım.

Maçta bir ara dikkatimi çekti. Takım resmen taraftarın desteği ile resmen uçuyordu. Eğer bizim ve ülkemizin şimdiye kadar yaşamadığı başarıları yaşamak istiyorsak kızlarımıza sonuna kadar destek vermek zorundayız. Kızlarımız gerçekten çok güzel çalışıyorlar ve çok teknik kadro ve diğer çalışanlar ile çok iyi anlaştıkları meydanda…Bu kadar özverili çalışma elbette başarıyı getirecektir.

Bize bu başarıları yaşattıkları için onlara çok teşekkür ediyoruz. Ve başarılarının devamını bekliyoruz. Çünkü bizim ve ülkemizin yaşacağı çok başarılar var. Bunları da ancak ARMANIN GURUR SARI MELEKLER yaşatabilir.

Her ne kadar Fenerbahçe düşmanları iş başında olsalar da bu başarıları karalamaya onların da gücü yetmeyecek çünkü bu başarılar öyle ufak tefek başarılar değil çoğu insanların rüyalarında bile göremeyeceği başarılar onlar ne kadar düşmanlık yaparlarsa yapsınlar. Bu başarıların insanlarımızı mutlu etmesine engel olamayacaklar.

Buradan tekrar başkanımıza, yönetim kurulumuza ayrıca bu işe her şeyini veren Mehmet Ali AYDINLAR’a özel olarak teşekkür etmek gerekiyor.

 
Toplam blog
: 110
: 706
Kayıt tarihi
: 27.02.10
 
 

Gülhane Askeri Tıp Akademisinden Bilgisayar Operatörü olarak çalışıp emekli oldum. Evli ve 2 çocu..