Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Haziran '07

 
Kategori
Günübirlik Turlar
 

Arnavutköy'de Çağ- Sel teknesi

Arnavutköy'de Çağ- Sel teknesi
 

Hem ucuz, hem kaliteli ve akıllarınızdan çıkmayacak büyüleyici bir tekne gezisinde İstanbul Boğazı'nı yeniden keşfetmeye ne dersiniz? Sahilden Ortaköy'ü geçip, Bebek'e yaklaştığınızda Arnavutköy Sahilinde kıyıda demirlemiş yatları ve tekneleri göreceksiniz. Aralarında bembeyaz bir güvercin gibi süzülen 18 metre boyunda ÇAĞ-SEL isimli tekneye doğru yaklaşıyorsunuz. Sizi aslen Trabzonlu, fakat yaşamının büyük bir bölümünü dünyanın çeşitli limanlarına seyahat ederek geçirmiş ve tam bir İstanbul Beyefendisi olan bu gezi teknesinin sahibi Süleyman Mert karşılıyor. Kendisi çok tecrübeli bir kaptan olan Süleyman Beyin Çağ-Sel isimli teknesinde hizmetleri de ailesinden ve akrabalarından seçtiği insanlar yapıyor.

Bütçenizi sarsmayacak bir şekilde saatine göre kiralayacağınız bu gezi teknesinde, Boğazın mavi sularında tekneniz salına salına büyüleyici kıyılarda yol alırken, balığın her türlüsünü istediğiniz şekilde yeme şansınızın yanında, siparişinize göre zengin yemek çeşitlerini de usta aşçıların hünerli ellerinden masanıza getirtebilirsiniz. 18 metrelik ve 4 odaya sahip konforlu bu tekne, arzunuza göre iş yemekleri ve misafir gezdirme organizasyonlarında da rahatlıkla kullanılabiliyor.

Biz dört arkadaşımızla gerçekleştirdiğimiz ve inanılmaz etkilendiğimiz bu büyüleyici yolculuğu herkese tavsiye ediyoruz. İstanbul Boğazı'nın inanılmaz renk cümbüşünün içinde, yalıların muhteşem mimarisinde adeta kendimizi bambaşka bir dünyada bulduk. İstanbul Boğazı'ndan defalarca geçtiğimiz halde, Çağ-Sel Teknesinin sıcak yüzlü mürettebatının, kıyılardaki gizemli noktaların kendileri tarafından seçilmiş özel güzergahında farklı bir boyutta olduğumuz hissine kapıldık. Dört saatlik gezi sırasında inanılmaz tazelikteki balıklarımızı yerken, dünyanın en bilinmeyen yerlerinin değişik egzotik meyvelerinden oluşan karışımdaki değişik tatlarla gezimizi tamamladık. Yaşamın bu farklı boyutuna ulaşmak için aşağıdaki telefonu aramanız yeter.

M/Y ÇAĞ-SEL ÖZEL GEZİ TEKNESİ
Tel: 0212 251 83 23 - Süleyman Mert

HÜLYALAR/ Hülya Kanatlı

 
Toplam blog
: 34
: 1384
Kayıt tarihi
: 05.03.07
 
 

İstanbul doğumluyum. Sosyal antropoloji bölümü mezunuyum. Güzel sanatların her dalı ilgimi çekmiştir..