Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Kasım '10

 
Kategori
Futbol
 

Artık başarı bekliyoruz

Artık başarı bekliyoruz
 

Fenerbahçe’de neler oluyor. Hani bir atasözü var ya un, şeker, yağ var niye helva yapılamıyor. Anlamış değilim. Kadro iyi, hoca iyi, taraftar iyi ama bir türlü istikrar sağlanamadı. Neredeyse bu aksaklıklar bunları bir an önce bulup ortaya çıkarmak lazım bu böyle gitmez. Bir de şu sakatlıklar konusu nedir? Gelen sakatlanıyor 3 hafta 5 hafta yok kimde bu problem adam Fransa’da çatır çatır top oynarken Türkiye’ye geliyor 2 maç üst üste oynayamıyor. Bunun hatası kimde.

Ben bu kadar sakatlığı bir arada görmedim. Sakatlar ordusu gibiyiz. Bunun sorumlusu kimse bulup çıkartılsın. Yapılan çalışmalarda mı problem var. Yoksa oyuncu mu kendine bakmıyor illa bir yerde bir problem var. Bunu bulup çıkartıp düzeltilmesi gereken şey neyse düzeltilsin bıktık artık sakat raporları dinlemekten.

Basketbol ve voleybolu kıskanır hale geldik yani en çok yatırım futbola yapılıyor ama futbolda tık yok voleybolda kızlar geçen sene şampiyonlar liginde final oynadılar. Üstelik fazla ilgi ve alaka olmamasına rağmen tabiki destek ve ilgi var ama futbol kadar değil. Futbolculara verilen ilgi ve alaka onlara verilse dünyaları dize getirirler. Basketbol için de aynı şey geçerli önüne gelenleri çatır çatır yenip istikrarlı bir şekilde hedeflerine yürüyorlar.

Artık futbol takımının da silkinip kendine gelmesi gerekiyor. Ve bir an önce kendilerinden beklenen başarıları elde etmeleri gerekiyor. Tabiki takımımıza güvenimiz sonsuz ama yine de sportif başarı istiyoruz. Bizlerin yokluğunda zamanında averaj takımı yaptıklarımız başımıza futbol takımı kesildiler. Bunları bizler yarattık bizler yok edeceğiz.

Yine transfer deniyor lütfen bu transferleri kim yapıyorsa biraz özen göstersin. Biz parasız bir takım değiliz. Gidip adam gibi oyuncular alalım bize faydası olsun. Artık istikrar sağlayalım ve arkamıza yaslanıp keyifle maç izleyelim diken üstünde oturur gibi maç izlemekten yorulduk artık.

Herkesin bayramı kutlu olsun saygılar

 
Toplam blog
: 110
: 706
Kayıt tarihi
: 27.02.10
 
 

Gülhane Askeri Tıp Akademisinden Bilgisayar Operatörü olarak çalışıp emekli oldum. Evli ve 2 çocu..