Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

24 Mart '07

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Artık şişman değilsiniz

Artık şişman değilsiniz
 

Hazır mıyız zayıflamaya? Önce sabır! Bu yazıyı sonuna kadar okumazsanız asla bir gıram dahi veremezsiniz kihh kihhh :)
Nasılsınız?
Kilo lu yuzzz :(
Siz nasılsınız sabiş hanım?
Tom bi şi mmm :(((
Hayret bir şey kardeşim yazı benim soruları ben sorarım :( Şimdi nerede kalmıştık Kopenhag Üniversitesindeee

Kopenhag Üniversitesinde yapılan bir araştırmada ;( Ne olmuş?) Bal ve Tarçının bir çok hastalığa iyi geldiğini saptamışlar. Allah onlardan razı olsun.. Tarih olarak geriye gidip araştırdıklarında ise, eski Yunan'lıların tıbbında ve Ayurvedik tıpta da balın asırlardır hayati ilaç olarak kullanıldığını tespit etmiş adamlar.. Günümüz bilim adamlarının yaptığı araştırmalarda da balın çok etkili bir ilaç olduğunu ve özellikle her türlü hastalıkların tedavisinde hiç bir yan etkiye sebep vermediği için, rahatlıkla kullanılabileceğini açıklamışlar.. Arılar yapıyor kardeşim.. :)

Bugünün tıp ilmi, balın tatlı olmasına rağmen doğru dozlarda alındığında şeker hastaları için bile, bir tehlike olmadığını kabul etmişler.. Siz yine de kendi doktor amcanıza sorun kardeşim ben anlamam diyenlerin yazıcısıyım :(

Gelelim şimdi biz tombişleri ilgilendiren kısıma yani balın en önemli konusu olan,( kilolular için! ) zayıflatmasına... Kanada da yayımlanan ünlü Weekly World News dergisinin 17 OCAK 1995 tarihli sayısında (12 yıl olmuş sanki taze haber gibi internet medyasında geziyor ) batılı araştırmacılar tarafından bal ve tarçınla tedavi edilen hastalıkların listesini yayınlanmışlar.. İşte bu listenin içinden aynadaki halime sırf gıcıklık olsun diye zayıflatan maddesini çekiverdim cımbızla.. Neden mi? Sırf size güzellik olsun diye, hanımlar beyler kurabiyeler :)

Dikkat zayıflama başlıyoooorrr

Bir su bardağına, bir su bardağı su alıyorsunuz :) içerisine kardeş payı gibi (eşit miktar) Bal ve Tarçını ilave edip, bir kapta kaynatıyorsunuz. Sonra da her Allah'ın günü, kahvaltıdan yarım saat önce yani otuz dakika gibi :) yemek yememiş halinizle yani aç karnınıza içiyorsunuz.. Sonra nemi oluyor? Sonra gün bitiyor, akşam oluyor.. Sabah içtiğiniz ölçünün aynını bir kez daha akşam yatmadan önceeee afiyetle içiyorsunuz... Uyuyup uyanıp sabah aynanın karşısına geçip kendinizi aynı gördüğünüzde kulaklarımı çekiştirmeyin tamam mı? Bakınız benden söylemesi ben bu haberin yalancısıyım adam gibi düzenli içeceksiniz kardeşim sonra kilo veremezmişiz sabiş demedi demedi demeyin.. Durunuz daha bitmedi kolay mı sanıyorsunuz kilo vermeyi? Veremeyenler bilir.

Ayrıca bayanlar baylar, bu karışım düzenli olarak içildiğinde, yüksek kalorili diyetle beslensek bile, vücutta yağın birikmesine engel oluyormuş.. Olacak tabi boşuna mı içiyoruz ?

Ben size bu reçeteyi verdiğime göre elbette sizden evvel zayıflayacağım.. Pöhhhh İNŞALLAH :(

Şimdi izninizle baskül hazretleri beni çağırıyor onun yüzünü görmeye dahi dayanamıyorum ama napıyım ki :((( bu selilütlerden nefret ediyorummmmmm :(((((((((((((((

İp ince melekler öpsün sizi :)

Sabiha Rana

Kaynak Fotoğraf: Hürriyet Sende Yolla

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..