Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mayıs '13

 
Kategori
Gece Hayatı
 

Artistler Kahvesi ikinci yılına eğlenceli bir partiyle girecek!

Artistler Kahvesi ikinci yılına eğlenceli bir partiyle girecek!
 

Beyoğlu’nun gözde mekânlarından biri olmaya aday Artistler Kahvesi… İşte bu mekân 2. yılını eğlenceli bir partiyle kutlamaya hazırlanıyor. Serbest Radikaller’in akustik canlı performansı ve başarılı dj’lerin parti ateşiyle 29 Mayıs’ta alışılmışın dışında bir Çarşamba gecesi gelen konukları bekliyor olacak.

Serbest Radikaller grubu Artistler Kahvesi’ndeki o geceki performansını her Çarşamba tekrarlayacağının müjdesini de veriyor.

DJ Gözde İvgin’in Türler Arası Yakınlaşmalar temalı performansını, Alp Esin’in uzayda müzikle hayat belirtisi arayışını izleyebilecek, 45’lik dediğimizde aklımıza gelen ilk isimlerden olan Alper Fidaner ve 70’lerden 90’lara yolculuğun diğer ismi Özge Tığlı’nın nostalji yolculuğuna da katılabileceksiniz.

Evet… İşte bütün bunlar tek bir gece içinde gerçekleşecek. Ve yaz mevsimine adım attığımız şu günlerde Beyoğlu’nda yeni bir coşku ve yeni eğlence ateşinin ilk kıvılcımlarıyla yaz daha bir harlanacak gibi…

“Artistler Kahvesi nerede?” diye soruyor şimdi bir okuyucu. Hemen cevaplayalım. Gazeteci Erol Dernek Sokağı, Yeni Melek Han No:17/A Taksim adresinde…

Perşembe günü uykusuz kaldığınıza değecek. Benden söylemesi ve şiddetle önermesi…

http://www.twitter.com/dgnozcn

 
Toplam blog
: 87
: 1141
Kayıt tarihi
: 28.11.12
 
 

Uludağ Üniversitesi İktisat bölümü mezunuyum. Ancak dört yıldır müzikle uğraşmaktayım. Trompet ça..