Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Temmuz '11

 
Kategori
TV Programları
 

Artiz Mektebi

Artiz Mektebi
 

Son aylarda, isteseniz de istemeseniz de ilgilenmek zorunda kaldığınız" Seçim spor" karşılaşmaları ve sonuçlar sonrasında yaşanan Meclis aritmetiğindeki 3 bilinmeyen denklemin çözümsüzlüğü nedeniyle kafanız iyice hallaç pamuğuna dönmek üzereyse, Televizyon'daki tartışma programları da artık canınızı sıkmaya başladıysa, sizin hem bütün gerginliğinizden arındıracak, hem de doğru düşünmenine yardımcı olacak, yazın bunaltıcı sıcağından uzak tutacak bir Televizyon programı öneriyorum.. 

Adı: Artiz Mektebi.. 

Haftada bir, Perşembe akşamları Televizyon ekranlarında Osmantan Erkıl sunumuyla yayınlanıyor.. Juri üyeliklerini Müjde Ar, Sinan Çetin, Nurgül Yeşilçay ve Haldun Dormen'in üslendiği Tiyatro tadında bir yarışma programı.. 

18-24 yaş aralığında yarışan genç oyuncu adayları arasında profesyonel oyuncuları aratmayacak yetenekte performans sergileyenler göze çarpıyor. 

Yarışmada Kandemir Konduk, Yılmaz Erdoğan ve Mujdat Gezen gibi senaryo duayenleri tarafından yazılmış, ünlü yönetmenler tarafından çekilmiş ve oynanmış film-tiyatro-kabare sahnelerinden kesitler canlandırılıp oynanması da ayrı bir renk katıyor.. programa.. 

Oyunlardaki akışlar, kostümler ve oyuncular arasındaki replik paylaşımları jüri üyeleri tarafından derecelendiriliyor... Kısaca keyifle izleyeceğiniz bir program... 

Tavsiye ederim.. 

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..