Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Temmuz '08

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aş viraneyi saraya çevirebilmektir

Aş viraneyi saraya çevirebilmektir
 

Aşk bir kalp çarpıntısı da olsa önemli olan o kalbin bir ömür boyu aynı şekilde çarpmasıdır. Herşeyi tükettiyoruz da aşkları da bir çırpıda harcayıvermiyor muyuz. Aşk fedakarlıktır , yapılamayacak olanı istemek değildir . Elindeki çiçeği soldurmamaktır aşk. Aşk da çıkar yoktur. Aşk bu yüzden viraneyi saraya çevirebilmektedir.


Aşkların çıkar oyununa dönüştüğü bu zamanda saraylar istemek yerine, ben demek yerine tek ruh olmaktır güzel olan. İyi bir hayat uğruna, adına mantık denilerek yapılan çıkar evliliklerinde elde kalan sadece mutsuz bir hayattır. Ki bu demek değil tabi ki körü körüne sorumsuzca yaşamalı aşkı. Yoktan varetmek, sabretmek ama hep daha ileriye yol almak sevgiyle ve aşkla.

Eşya, araba ev istenir ya yuva kurulurken. Bir alevde sönen hayatlarda gitmiştir bazen bunlar ya da sorumsuzca yaşanan bir ömürde harcanmıştır hepsi. Oysa zahmet çekilerek , dişiyle tırnağıyla kazınarak kazanılan her damla akıp gitmez kolayca elden, değeri bilinir. Çünkü her taşında emek vardır , aşk vardır. Yaşanan zorluklar , çekilen zahmetler ise tatlı anılardır sonrasında anlatılacak olan.
 
Toplam blog
: 70
: 753
Kayıt tarihi
: 18.10.07
 
 

.... ..