Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mart '18

     
    Kategori
    Sinema
     

    Asaları Hazırlayın! Sihir Dünyasındaki Yolculuğumuza Geri Dönüyoruz!

    Asaları Hazırlayın! Sihir Dünyasındaki Yolculuğumuza Geri Dönüyoruz!
     

    Grindewald'ın Suçları filminden ilk tanıtım yayınlandı.


    Evet, asalar fora cadılar ve büyücüler! Heyecanla beklediğimiz, bize sihir dünyasının kapılarını aralayan film olan Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerelerde Bulunurlar? serisinin  ikincisi Grindewald'ın Suçları filminden bir tanıtım yayınlandı.

    Tanıtımın başında hepimizin 11 yaşımızdan itibaren gözlerimiz yollarda mektubunu beklediğimiz sevgili Hogwarts'ımızı muhteşem Harry Potter filminin giriş jeneriği müziği ile beraber görüyoruz. Nasıl özlemişiz ama! O kuleler, bahçesindeki sihirli göl,  tam hayallerimizdeki okul değil de ne? O mektup bir gün gelecek sevgili dostlar.

    Bu göz dolduran Hogwarts sahnesinden sonra canımız ciğerimiz olan DUMBLEDORE karşımıza çıkıyor. En son Melez Prens'te canlı olarak gördüğümüz sevgili büyücümüzü, bu sahnede Jude Law'un canlandırdığı genç haliyle görüyoruz. Hemen girişteki sahnede Dumledore'umuz Newt'i Paris'e mi göndermiş ne? Yaşlılığı ayrı, gençliği ayrı havalı gerçekten bu adamın.

    Serinin bu 2. filminde dostlarımız Newt ve arkadaşlarını Paris'e yolluyoruz gibi görünüyor. Yine maceradan maceraya koşacağımız bir film olacak gibi duran Grindewald'ın Suçları filminin vizyon tarihi ise 16 Kasım 2018.

    Daha önümüzde çok zaman var, bakalım Kasım ayına kadar nasıl sabredeceğiz. Bakalım bizi bekleyen daha ne gibi sürprizler var. Asalarımız hazır bir şekilde vizyon tarihini bekleyelim sevgili sihir dünyası mensupları!

     

     
    Toplam blog
    : 1
    : 92
    Kayıt tarihi
    : 24.12.17
     
     

    22 yillik bir adet Deniz. ..