Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Haziran '10

 
Kategori
Güncel
 

ASAM Terör Danışmanı Ercan Çiftçioğlu' dan çarpıcı öngörü. "İran ile Türkiye savaşabilir"

ASAM Terör Danışmanı Ercan Çiftçioğlu' dan çarpıcı öngörü. "İran ile Türkiye savaşabilir"
 

Resim: Alıntı


Haber Türk Sansürsüz programında Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi (ASAM) Terör Danışmanı Ercan Çiftçioğlu'ndan hiç de yabana atılmayacak bir tahmin, “öngörü” geldi. O da Mavi Marmara Gemisi ile “aslında one minüt krizi ile” başlayıp, İran’ ın çıkışı ile zirveye tırmanan olayların değerlendirildiği programda Ercan Çiftçioğlu, şu andaki fotoğraf sizi kandırmasın, şu an her ne kadar Türkiye ile İran birlikte imiş gibi görünse de bu ileride yaşanabilecek bazı kışkırtmalar ve ajiteler sonrasında rahatlıkla tersine dönebilir, dedi.

Ve böylesi bir kaostan, kargaşadan en karlı çıkacak iki ülkenin de İsrail ve Amerika olacağını iddia etti.

Programda ezberlenmiş kelimeleri tekrar etmekten öte gidemeyen Altan Tan ise; Türkiye’ yi ve Tayyip Erdoğan’ ı, kendi iç sorunlarını çözmeden aktörlüğe soyunmakla suçladı.

Tayyip Erdoğan' ı, kendi ülkesinin içindeki sorunlarını çözemeyen bir lider olarak tanımlayan ve kendi ülkesinde lider olamayan bir insan nasıl olur da dışarıda aktörlüğe soyunur diyerek eleştiren Altan Tan’ın; sürekli olarak Kürt sorunu ve İslam’ı öne sürmesi, her konuşanı sesini yükselterek bastırmaya çalışması, Türkiye’ de bir yerlere gelmiş her kim varsa ancak kimliğini inkar ederek o mevkilere geldiğini iddia etmesinin ne kadar gerçekçi onu siz okurların takdirine bırakıyorum.

Program konuklarından Serdar Turgut’ un haleti ruhiyesi ise adeta yaklaşan dünya savaşının ürkütücü fotoğrafı gibiydi…

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..