Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Kasım '20

 
Kategori
Güncel
 

ASELSAN

Türkiye'mizin gururu, ülkemizi yurt içinde şahlandıran ve yurt dışında gururlandıran yerli ve milli bir kurum ASELSAN.
 
geçtiğimiz günlerde bir aber yayımladılar. uluslararası bir şirket ile ve aynı zamanda bu şirket ASELSAN'ın müşterisi. Aselsan ile aralarında yaptıkları sözleşmeyi ve sözleşmenin bedelini ve ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.
 
Kap'a bildirdikleri ;  ASELSAN bir alıcısı ile elektro-optik ve haberleşme sistemleri ihracatıyla ilgili olarak toplam bedel 38 milyon 822 bin dolar tutarında 3 sözleşme imzalamıştır. İmzalanan sözleşmeler kapsamında ASELSAN teslimatlarını 2021-2022 yıllarında teslim edeceği bu anlaşma ile büyük bir adım atarak, yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da ne kadar etkili, azimli ve gücü ile teknolojisini ne kadar ilerlettiğini herkese ispatlayarak, kararlı vizyonu ve örnek olan misyonu ile tam gaz yoluna devam etmektedir.
 
ASELSAN, tüm farklı söylemlerin karşısında dik duruşu ile Ülkemizin gururu olmaya devam ettikçe, söylenen ve yapılan engellemelerin içerisinden yine aynı dik duruş ve kararlılıkla çıkmaya devam ederek, teknolojisini ve yenilenmeyi durmadan bir üst seviyeye çıkararak ülkenin parlayan yıldızı olmaya devam edecektir.
 
ASELSAN'a bu başarılı girişimlerinden dolayı ve ülkemizin aynası olarak bizi temsil etiği için sonsuz teşekkür etmemiz gerekiyor.
 
TEŞEKKÜRLER ASELSAN...
 
Toplam blog
: 46
: 54
Kayıt tarihi
: 31.12.18
 
 

İnsanlar yaşamları boyunca bir çok şeylerle karşılarşırlar ve bunları nasıl yöneteceğini bazen çözü..