Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ocak '17

 
Kategori
İlişkiler
 

Aşık Etme Duası-En Etkili Aşk Duaları

Aşık Etme Duası-En Etkili Aşk Duaları
 

ÂŞIK ETME DUASI

Her insanın en büyük arzusu sevgisine karşılık alabilmektir. Ancak sevginize karşılık alamadığınız durumların gerçekten de ne kadar can sıkıcı olabileceğini biliyoruz. Çünkü insanı en çok yaralayan duygudur; görmezden gelinmek...

Aşkınıza karşılık alabilmek için elinizden geleni yapmış ama sonuçsuz kalmış olabilirsiniz. Zaten aşkı aşk yapan da vazgeçilmez olmasıdır. Vazgeçmemek için her yolu denediyseniz birde âşık etme duasına başvurabilirsiniz. Dualar yüzyıllar boyunca Allah ile kulları arasında kurulan bir köprü görevi görmüştür. Bu köprüden doğru adımlar ile ilerlemek ise sizin elinizdedir.

Dinimizde yer alan ayetlerde bizi yaradanın kullarına ne kadar cömert olduğundan bahsedilir. Bundan nasibinizi almak için ise dua yoluyla ona ulaşmanız ve isteğinizi duyurmanız gerekiyor. Bunun bir yolu da âşık etme duasıdır. Bazı çevrelerce büyü adıyla yapılan işlemin dinimizce yeri olmadığını hatta çok günah olduğunu söylememize sanırım gerek yok. Bu nedenle âşık etme duasının büyü değil dua olduğunu ve kişi için herhangi bir sıkıntı çıkarmayacağını bilmenizi isteriz.

Âşık Etme Duası Hangi Durumlarda Kullanılır?

Âşık etme duası denildiğinde akla ilk sevdiğinizin kişinin sizi sevmesi için yaptığınız dualar gelmektedir. Ancak âşık etme dualarını okumanız için illa karşılıksız bir aşkın pençesine düşmüş olmanız gerekmez. Kimi durumlarda aşkınızı kuvvetlendirmek ve perçinlemek içinde kullanabilirsiniz. Böylelikle mutlu bir beraberlik için gereken ilk kural olan sevgi olayını halletmiş olursunuz. Bizlere de sizlere mutluluk dilemek düşer.

Aynı zaman da âşık etme duasını iki cinsiyet üzerinde de uygulayabilirsiniz. Erkeklere veya kızlara özel diye bir ayrımı yoktur. Burada maksat kalbinizden geçen iyi niyeti gerçekleştirmektir.

Hangi Dualar Âşık Etme Duasıdır?

Özellikle bu konuda çok fazla bilgi kirliliği vardır. Kişilerin kulaktan dolma bilgileri sanal ortamlarda rahatlıkla yaymaları ile ciddi bir sorun oluşmuştur. Âşık etme duası adı altında pek çok duanın aslında o işleve yaramadığı gerçeğini ise çok az insan bilir. Bu nedenle ciddi bir araştırma sonucunda sizlerle âşık etme dualarının isimlerini paylaşıyoruz. Burada ne niyetle o duayı okuduğunuz önemlidir. Niyetiniz âşık etmek veya aşkınızı güçlendirmek ise o niyetle okumaya özen göstermelisiniz. Yoksa tesiri olmayabilir.

·            Kendine âşık etme duası Allah’ın esmaları ile yapılır. Bu farklı bir yöntemdir. Uygulayan kişiler tarafından memnuniyet garantisi verilmiştir. Denemekten ne kaybedersiniz? Gelelim bu esmaların hangileri olduğuna sırasıyla Ya Aziz, Ya Celil, Ya Cemil, Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Samed, Ya Hannan, Ya Mennan, Ya Vedud, Ya Rezzak’dır.

·            Aynı zamanda bu kadim esmalarla birlikte Felak, İhlâs, Nas ve Kafirun sureleri ile Ayet’el Kürsi ve Fatiha’nın da okunması âşık etme duasını daha etkili kılmaktadır. Bir takım kimseler esmalar dışında sadece bu duaların bile etkili olabileceğini söylemektedir.

Âşık Etme Dualarının Uygulanışı

Âşık etme dualarının istenilen ölçüde etkili olabilmesi için nasıl uygulandığı oldukça önemlidir. Bu nedenle yukarıda verdiğimiz duaların uygulanışını aynen yapmanız kısa sürede sonuç almanıza vesile olacaktır. Dikkatli bir şekilde uygulayınız.

Uygulanışı ise şöyledir:

Allah’ın esmaları adıyla verdiğimiz Ya Aziz, Ya Celil, Ya Cemil, Ya Rahman şeklinde devam eden 10 ismi sırasıyla birer kez okumalısınız. Daha sonra yine birer kez Fatiha suresi, İhlâs ve Kafirun suresini okuyup ardından 3 kez Felak ve Nas surelerini okumalısınız. Uygulanışı oldukça basit, işlevi ise muazzamdır. Tabi ki uygulamadan önce abdest almayı ve namaz kılmayı unutmamalısınız. Âşık etme duasının geçerli olması için tüm adımları atlamadan harfiyen yerine getirmeniz önemlidir. Aksi takdirde istenilen sonuç olmayabilir.

 
Toplam blog
: 36
: 63539
Kayıt tarihi
: 14.12.13
 
 

Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunuyum aynı zamanda felsefe üzerine yüksek lisans yapıy..