Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Aralık '17

 
Kategori
Bilim
 

Aşırı Düşük Dalga Boyları

Aşırı Düşük Dalga Boyları
 

elf frekansı


Aşırı düşük dalga boyları yani Elf Frekansı (extreme low frequency) 3 hz ile 30 hz arasındaki radyo dalgalarına verilen isimdir.

Yani aşırı düşük frekans dalgaları, bu dalgalar ilk olarak okyanus sularının iletkenliği yüzünden birçok elektromanyetik dalganın erişemediği derinlikteki denizaltılarla iletişimde kullanılmak amacı ile SSCB döneminde kullanılmıştı.

Okyanus canlılarına zarar veren bu frekansa uzun süre maruz kalan insanların gösterdiği psikolojik değişimler nedeniyle komplo teorisyenlerinin, insan beynine hükmetmek isteyen ya da bu frekans sayesinde insanın tedavi edileceğine inanan insanların gözdesi konumuna yükseldi.Aynı zamanda okyanuslara verdiği zararlar yüzünden de çevrecilerin kullanımına şiddetle karşı çıktıkları bu frekans hakkında ortaya atılan komplo teorilerini duydunuz mu? Cevabınız hayırsa kısa açıklamalar hemen aşağıda;


Komplo teorilerini 2 ye ayırmak gerekir.
Elf frekansları(3hz ile 30 hz) ve İnsan beyninin yaydığı dalga boyları (1 hz ile 50 hz arasındadır) benzediğinden insan beyninde yaratılmak istenen herhangi bir durum mesela panik, elf frekansı aracığı ile taklit edilebilir.Panik durumun dalga boyu (10.80 hz) taklit edilir ve insan iletilirse kişi panikler. Yani insan beyninin kontrolü teorik sağlanabilir. Başka bir örnek daha, 6,6 hz dalga boyu umutsuzluk ve depresyona yol açar. Bu dalga boyu taklit edilip insan beynine gönderilirse insan beyninin bir başkası kontrol edebilir. Yani beyninize yerleştirilecek küçük bir chip ya da saçınızdaki bir toka ile beyninizin kontrolü sizden çıkabilir. Bu şu an için teoride mümkün.


elf frekansları ile insan zihni ve atmosfere hükmetmek mümkün mü?
İkinci iddia daha korkutucu çünkü insan beyni değil atmosfer kontrol etme iddiası, iddia korkutucu olsa da bu olasılığı referans olarak kullanan komplo teorileri bilindik. Aşırı düşük dalga boyları büyük ölçüde atmosferde odaklandığında atmosferik ısı değişimlerine, havada iyonizasyona ve anomalilere yol açtığı keşfedilince gökyüzünde iyonlardan oluşan dev bir hava aynası yaratılabilmesi  sağlanarak daha güçlü elf dalgalarının dünyanın istenilen yerine nişan alınabilmesi sayesinde uzun menzilli bir silaha dönüştürülmesi teorisi yani sıklıkla duyduğumuz adıyla HAARP teknolojisi. Bu teknolojinin kullanıldığı düşünenlerin sayısı azımsanmayacak derecede. Şu an için teori düzeyinde olsa da eğer Bu ayna yaratılabilirse atmosfer kaynaklı tüm doğa olaylarını yaratabilecek noktaya ulaşmış olacağız. Zihin kontrolü de atmosfere hükmetmek de henüz zamanı gelmemiş olsa da imkansız değil.

http://www.elifsel.com

 
Toplam blog
: 16
: 2691
Kayıt tarihi
: 23.11.17
 
 

Tarih mezunu...belkide bu yüzden manga okurken, anime izlerken dinlenen, bulunduğu coğrafyadan pe..