Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ekim '19

 
Kategori
İlişkiler
 

Aşk Yokmuş Pilavcı Bahane

Biraz önce haberleri seyrederken izledim. Tabiri caizse ağzım açık kaldı. Bir genç kız ilk buluşmada sevgilisi onu pilavcıya götürdü diye olay olmuş.

Röportaj yapıp çiftlere soruyorlar, özellikle bayanlara. Sevgiliniz sizi ilk buluşmada pilavcıya götürse ne yapardınız? Hoşgörüyle karşılayan var, karşılamayan var. Bahsi geçen genç kız da sosyal medyada paylaşım yapıp sevgilisinin gururunu kırıcı sözler yazmış üstüne üstlük. Ayrılmışlar doğal olarak.

Acaba bu genç kızımız uzayda mı yaşıyor? Yok neymiş sevgilim beni ilk buluşmada niye pilavcıya götürdü? Sevgi, aşk, duygular paha biçilemeyen değerlerdir hayatta. Parası yok ama sevgisi var bazı insanların. Ve o kalpler de sevilmeyi hakediyor.

Tanrı bizi birbirimizi sevelim diye yarattı. Aman onun parası yok benim sevgilim olmasın ne saçma bir düşünce tarzı. Sevgi ne kabarık bir cüzdanda, ne kıymet bilmeyen bir kalpte olmalı.

Şu içinde yaşadığımız dünyada herşey ne kadar tüketilir oldu. Aşkı kaybediyoruz. Sevgiyi dışlıyoruz. İçi boş, emek verilmemiş duyguları sevgi sanıyoruz. Sevgilim lafını o söze hiç yakışmayan insanlara kullanıyoruz. Aşkları da fast-food yemek yer gibi çabucak bünyemize adapte edip soğuk yataklarda hayal kırıklıkları bırakıyoruz.

Aşk böyle bir şey değil. Sevgi hiç değil. Gönülden söylenen güzel bir söz, bazen bahçeden gizlice toplanan bir demet çiçek, sevdalı bir gülüş, bir dokunuş...

Birine aşkım diyecekseniz gerçekten hissediyorsanız ona aşkım deyin. Bu lafı hiç haketmeyen, ona kalbini veren sevgilisini varoş diye sosyal medyada ifşa eden ruhsuzlara değil. 

 

 
Toplam blog
: 32
: 210
Kayıt tarihi
: 08.09.19
 
 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik mezunuyum.İlgi alanlarım kişi..