Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Eylül '19

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Aşk’a Hazır mısın

Afyonkarahisar Valiliği, İl Kültür Müdürlüğü’nün koordineleriyle gerçekleştirilecek olan; Büyük ‘’Aşk ve Kültür Sanat Tanıtım Günlerine Hazır Mısınız. ‘’

Milli Mücadelenin en çetin geçtiği illerden Afyonkarahisar Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı, Büyük Taarruz’un sevk ve idare edildiği ve Milli Mücadelenin karargâhı Afyonkarahisar’da,
Afyonkarahisar Valiliği İl Kültür Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı ile bütünlük için de bir ilke imza atıyor. Afyonkarahisar Valiliği İl Kültür Müdürlüğü 10-13.Ekim 2019 tarihleri arasında Üç gün sürecek etkinlikte..

Bütün kültür sanat dernek başkanlarını, topluluk başkanlarını yani kültür sanat elçilerini bir araya getirerek, fikir alış verişi yapılarak işler planlandı. Herkes üstüne düşen görevi üstlendi. Kültür elçileriyle hareket ettiler. Tebrikler. Teşekkürler. Afyonkarahisar kültür sanat elçilerini bir bayrak altında toplayıp, sanatçıya verdiğiniz değerden dolayı. Tebrikler.

Dilerim bütün illere yayılır bu tür çalışmalar ahbap çavuş, adamım ilişkisi olmadan. 
Etkinliğe katılacak tüm davetlileri sanatçıları ziyaretçileri. Etkinliği yapan Afyonkarahisar Valiliği, il Kültür Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı ve yetkililerini, sanatçı dostlarımızı, emeği geçen herkesi, Safiye Samyeli ve Azime Çavdar Gürlek nezdin de kutlar başarılar dileriz.

Afyonkarahisar İl Kültür Müdürlüğü
İletişim numarası: 0 272 2137600

Adres: Zafer Meydanı/ Afyonkarahisar
Tarih: 10-13 Ekim 2019

Müzeyyen KESKİN

AMASYAŞAT Başkanı

 

 
Toplam blog
: 118
: 137
Kayıt tarihi
: 29.09.12
 
 

Müzeyyen KESKİN   AMASYAŞAT Başkanı Türkiye Sevdası Kültür Sanat Danışmanı Karadeniz Sevdası Kült..