Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Araştırmacı Yazar ve İlişki Danışmanı Murat Şahan

http://blog.milliyet.com.tr/bilinmeyeninbilgisi

30 Ağustos '12

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Aşk acısı mı çekiyorsunuz? İşte size reçete!

Aşk acısı mı çekiyorsunuz? İşte size reçete!
 

Aşk acısı ile başa çıkılabilir.


Aşk acısı mı çekiyorsunuz? İşte size reçete!

Bir gün nasıl olsa ayrılacağız, fakat yaşarken ayrılmayalım.
MELİH ÖZER

Gözleriniz  de yağmur misali yağış mı hakim? Sebebi onsuz yaşayamayacağınızı düşünmenizden mi kaynaklanıyor? Bu güne kadar kaç kişi girdi, sizden bir parça alıp çıktı gitti? Bu ayrılık size ölüm gibi geldi değil mi? Kaldıramayacağınızdan, ölmekten başka bir çare olmamasından yakınıyor gibi bir haliniz var!

                                         **Sakın ölümü dile getirmeyin size bir müjdem var!**

 Aşk acısı denilen tatlı duygunun ömrü sabrederseniz aşağıdaki tavsiyelere uyarsanız  3, evet yanlış duymadınız 3 ay gibi kısa bir zamanda geçer! Ama onsuz geçen zamanın bir saniyesini bir ömür gibi algılamazsanız, sabrederseniz.

Bu acının geçmesini sizin eylemleriniz belirleyecektir. Öncelikle siz bu acıdan kurtulmaya karar vermelisiniz. Eğerki kararınız net değil ve “Yaşayamıyorum, nefesim daralıyor, duvarlar üstüme geliyor” gibi telkinlerde bulunur ve kendinizi alkol gibi uyuşturucu bir maddeye verirseniz bu acıdan kurtulmanız neredeyse imkansızlaşacaktır. Şimdi size tek bir soru soracağım! Bu acıdan kurtulmak istiyor musunuz? İstemiyorsanız bırakın yazıyı okumayı. Gazetede daha güzel haberler var onları okuyun.

Kurtulmak istiyorsanız eğerki; tavsiyelere uyarsanız en geç 3 ay içinde bu acıdan kurtulacaksınız! Bazı ilişki danışmanları diyorki 6 ay! Hayır efendim 3 ay! – Arada şunu da söylemekten kendimi alamıyorum. Gazetemiz Milli İrade de artık sizlerden gelen ilişkiler ile ilgili soruları ve cevapları paylaşacağız. Sorularınızı muratsahaniletisim@hotmail.comadresine gönderebilirsiniz. –

                                                  ** Kalbiniz mi ağrıyor? İşte size reçete!**

1-       Öncelikle bu acının geçeceğine kendinizi inandırmalısınız. Çünkü sizin inanmanız demek bu acıyı dindirme yolunda %51 lik başarı elde etmişsiniz demektir.

2-       Uzun yürüyüşler sizin dikkatinizin acıya odaklanmanızı önleyecektir. Hem de fazlalığınız varsa; bir taşla iki kuş.

3-       Günlüğünüze acınızı yazın. Yazın ki bu olayla yüzleşmeniz daha da basit olsun. Size bir sır vereyim. İçinizdeki acı kalemle birlikte akıııııp gider.

4-       Bazı kişiler – özellikle de gençler – ayrıldıktan sonra; okuluna, işine gitmez. Kimileri yaşadığı şehri değiştirmek ister. Eğer ki bunu yapanlardansanız, kariyerinizin sonunu getirirsiniz. Ve 3 ay sonra bir de buna üzülürsünüz.

5-       Geri döndürmeyi düşündüğünüzü hissediyorum. Güzel bir düşünce aslında ama şimdi değil! Daha vakti var. Ya da 3 ay sonra onu hayatınızda istemeyeceksiniz. Hatta acı çektiğiniz günlere gülümseyerek bakacaksınız.

6-       Şimdi geleceğimizi şekillendirmeye geldi sıra! Öyle bir liste yapın ki eski sevgiliniz hayatınıza girmeden önce neler yapıyordunuz, onları görün. Ve geleceğiniz ile ilgili bir liste hazırlayın! En ince detayına kadar. Bir hayalini kurun. Ama şimdilik o kişi listenizde olmasın. 3 ay sonra baktığınızda eklemeyi düşünürseniz eklersiniz.

7-       Son olarak bu acı 3 aydan fazla sürüyorsa “Psikolojik rahatsızlık” yaşıyor olabilirsiniz. Ama bu durum siz şu son söyleyeceğimi yaparsanız, size teğet geçecektir. Negatif düşünen insanlardan uzak dumalısınız. Güzel düşünen insanlarla birlikte olursanız bu sizin rahatsızlık yaşamanıza engel olacaktır!

Unutmayın! Aşk acısının ömrü 3 aydır! Bu sizin inanç kalıbınız olsun. Ayrılmak ölüm gibi görünse de; sizin için değişimin yeni farkındalıklar elde etmenizin işaretçisidir.

 
Toplam blog
: 10
: 1519
Kayıt tarihi
: 29.07.12
 
 

Milli İrade gazetesinde : Yazar                        *Eskişehir Yerel Basını"  Genç Gelişim..