Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Eylül '09

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşk başlar ve biter...

Aşk başlar ve biter...
 

Aşıksındır...

Her yeni güne ona bir daha aşık olarak uyanırsın. Dünya onunla yaşanası gelir. Beraber olduğun her an ayrı bir haz verir, her an çok kutsaldır senin için. 24 saat sadece onu düşünür, düşlersin. Onsuz bir hayat düşüncesine bile tahammülün yoktur. Özlemek hayır bu özlemektende öte birşey dersin bir yandan acı verir ama bir yandanda mutlu eder seni. Mutluluğun yüzüne aptal bir gülümseme yayar ve gözlerine bakan anlar ne kadar aşık olduğunu. Bazen kahkalar attıran bu aşk bazen ağlatır mutluluktan. Tarif edemez anlatamaz yutkunamazsın hep içinde kalır hissettiklerin gün geçtikçe çoğalır çoğalır çoğaldıkça daha çok aşık olursun. Bitmez dersin..

Ama gün gelir birşeylerin tükenmeye başladığını anlarsın. Artık senin kadar heyecanlı değildir karşındaki sürekli şikayetler başlar. Aşık değilmisin bana hala dersin sana bir sürü nedenler saymaya başlar tükendiğinize dair. Aşk bitti der. İnanamazsın, kendince aptalca çaba içerisine girersin ama faydasız o gitmek istiyordur. Aşk bir gün bitiyor ve ondada bitmiştir. Senin ne hissettiğin bir önemi yoktur artık çünkü sen hissettiremiyorsundur ona aynı şeyleri. Artık güzel ve seksi değilsindir onun için. Bakışlarının bir anlamı yoktur, tenin farklı kokmaz ona göre. Ortak bir payda kalmamıştır. Aynı şeyler haz vermiyordur artık.

Burda yapılması gereken gitmesine izin vermektir ama yapamazsın. Küçülürsün gitmesin diye ezilirsin ama faydasız. Sorgularsın kendini, suçlarsın hatta nefret edersin kendinden ama anlarsınki zamanla aşk kırıntısı diye birşey yoktur.

Aşk başlıyor ve bitiyor...

 
Toplam blog
: 41
: 1224
Kayıt tarihi
: 28.04.09
 
 

24.07.1984 Sakarya doğumluyum... Hayatım hep yoğun geçer hem çalışıyorum hemde okuyorum... Bana iyi ..