Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '13

 
Kategori
TV Programları
 

A.Ş.K. da, Kimileri borçtan, kimisi de ölmek için sevdiklerinden kaçıyor?

A.Ş.K. da, Kimileri borçtan, kimisi de ölmek için sevdiklerinden kaçıyor?
 

Kanal D. in sevilen dizisi A.Ş.K. ın 4.cü bölümü ekranlarımızdaydı dün akşam. Nedense Reytinglerde beklediğim performansı sağlayamadı.  Geçen üç bölüm göre 4.cü bölüm daha da geriledi. Totalde, Muhteşem Yüzyıl, Pis Yedili ve Doksanlar dizilerinin de altında kalarak 6.cı olabildi. AB’de Muhteşem Yüzyıl ve Doksanlar’ın altında kalarak 4.cü olabildi. Oyuncuların performansları güzel, Hazal Kaya (Azra) çok iyi oynuyor. Sahneyi çok güzel de dolduruyor.  Ama ben nedense Hakan Kurtaş’ ı (Kerem) izleyicinin ısınamadığı kanısındayım.  Nedense soğuk görüntü veriyor. Adeta oyunculukta kendini kasıyor gibi geldi bana. Rahat değil. Aslı Tandoğan’a ve Nebahat Çehre’ye lafım yok. Dizinin konusu ilginç mi? İlginç.

Şebnem, Kerem’in evlenme teklifini kabul etmedi. Teklif zaten damdan düşer gibi ani oldu. Şebnemin annesi doğal olarak bu evliliğin karşısındaydı.

Tefeci baskısından kaçıp kurtulmaktan başka çareleri yoktu. Azra ile Kerem yurtiçi İzmir’e gitmek istiyorlar. Daha uzaklara kaçamazlar, çünkü paraları yok.  Bir kızın annesinin izni olmadan, hele hele elini öpmeden evi terk etmesi garip kaçtı. Aşk nelere kadir demekten başka bir şey gelmez elimizden.

Tefeci ve adamlarına para alarak, kızının gittikleri yeri söylemesi garip oldu. Hangi anne kızını para için satar.

Bu iki sevgilinin kaçmasını da, borçlu oldukları tefeci izin vermiyor. İzmir otobüsü hareket etmeden yakalanırlar. Ama tekrar hangi koşulda bırakıldılar anlayamadım.

Evlilik olmadı. Aşk olmadı. Şebnem yurtdışına gitmek istiyor ölmeye, ailesi izin vermiyor. Tekrar kaçıyor, en sevdiği babasının mezarını ziyaretinden sonra, Kilyos sahillerin gider ve tatlı anlar yaşadığı Kerem’e telefon edip vedalaşır. Sonra da, bu defa da denizde intihara kalkışıyor. Ölüme yürüyor, denizin derinliklerine doğru.

İmdadına Kerem koşar, Yüzme hocamız denizin derinliklerinden alabilecek mi Şebnem’i. Dizinin konusu ilerleyen bölümlerde sürpriz olaylara gebe. Önümüzdeki haftayı bekleyip göreceğiz.

Diziye bu bölümde Şebnem’in eski nişanlısı Hakan karakteri olarak, Kenan Ece katıldı. Bu bölümde Şebnem ile diyalogları olmadı. Sadece Can (Kaan Urgancıoğlu) ile konuştular.

Bir Gold Film yapımı olan AŞK .ın yönetmenliğini Ömür Atay yapıyor. Senaryosunu Serdar Soydan yazmış, Yapımcısı Faruk Turgut.

İyi seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..