Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Kasım '13

 
Kategori
TV Programları
 

A.Ş.K. da Kerem & Şebnem evlendi! / Azra tongaya düştü.

A.Ş.K. da Kerem & Şebnem evlendi! / Azra tongaya düştü.
 

Kanal D'nin iddialı dizisi AŞK'ta dün akşam şaşırtıcı olaylar yaşandı. Sevilen dizinin Hazal fanlarının gayretiyle reytinglerde yükselmeler oldu. AB’de geçen haftaya göre 2 basamak yükselerek 3. Oldu. Total’de ise bir basamak yükseldi ve 11. Oldu.

Geçen bölümde, Şebnem’in kardeşi Can kokteylde Kerem’e güvenmediği için bir evlilik sözleşmesi önüne koymuştu. “Ablamın ve ailemizin tüm parasından vazgeçtiğini” yazıyor. “Eğer Şebnem’i gerçekten seviyorsan, bunu imzalarsın” der. Kerem düşünmeden imzalar. Şebnem çok sevinir, misafirlere Kerem’e aşık olduğunu ve yıldırım nikahı ile evlenmeye karar verdik diye açıklama yapar.

Azra çılgın gibidir, kendini dışarı zor atar. Toplantı sonrası Kerem’e patlar, senetlerin altına imza attım, Şebnemle evlenmeni göz yumuyorum diyerek içindekileri söyler. Kerem, bana da çocuğumuzu da şans tanımadın der ve çeker gider.

Can, Kerem’e gene de hiç güvenmemektedir.  Fırsatçının teki, beş para etmez, inanmıyorum der ve annesinin yardımcısına çok sıkıldığını söyleyerek, onu da alır ve adaya giderler.

Kerem’in annesi bu duruma isyan eder. Kerem açıklama yapsa da annesini ikna edemez. Boynu bükük evden ayrılır.

Arza, kız arkadaşı Melis’e olanları anlatmak zorunda kalır. Kerem’e bu evliği kendi teşvik ettiğini, borçları yüzünden aşklarını sattıklarını anlatır. Arkadaşından çok büyük tepki alır.

Kerem ile Azra buluşurlar, geceyi birlikte geçirirler. Bu ara Şebnem, önce Kerim’i, sonra da Azra’ı telefonla arar. Her ikisi de aynı yataktan cevap verirler.

Şebnem’in eski nişanlısı Hakan, Kerem Gürsoy’ un kim olduğunu ve açıklarını araştırmaktadır. Hatta bu iş için profesyonel adam tutar. Topladığı bilgileri Neslihan Hanıma anlatır. Kerem’in başının mafya ile belada olduğu ortaya çıkar. Kerem’i çağırır, 750 bin çek keser ve borcunu öde kalanıyla da Şebnem’e bir yüzük al der.

Kerem parayı tefeci Coşkun’a götürür, senetleri geri alır. Daha önce Azra'nın beğendiği model,Tek taş pırlanta bir yüzük alır.

Şebnem, Azra’a nikah şahidinin olmasını ister. Sonra da annesi Neslihan Hanım ile defilede gelinliğinin seçilmesine yardımcı olur.

Şebnem, Kerem’in annesine bir demet çiçekle ziyarete gider. Annesi gelinini buz gibi karşılar. O sıra Kerem gelir ve babasının ölümünden dolayı içine kapandığını anlatır. Aldığı yüzüğü takar.

Tefeci Coşkun, Kerem’in önünü keser ve sırdaşı olarak düğününde nikah şahidi olmak ister. Artık hasım değil, hısım olduklarını söyler. Yoksa her şeyi söylerim diye tehdit eder.

Azra’ın annesi Müzeyyen Hanım, kızının hamile olduğunu anlar, arkadaşı Melis’ den de teyit alır.

Azra, damat odasına girer, gelin kendisiymiş gibi Kerem’ e dudaklarından öper, tek dileği evet derken gözlerine bakması isteğidir.

Şebnem ile Kerem’in nikahı kıyılır. Gelinin nikah şahidi Azra, Kerem’in ki Coşkun’dur. 

Arza şahitlik sonunda Coşkun’a sorar,  “Senin ne işin var burada” diye. Coşkun,  “Borç ödendi, sevgilin düğüne engel olma diye sana söylemedi demek ki” der. Azra o zaman anlar tongaya düştüğünü. O kadar şaşırır ki, o güzel gözlerini fal taşı gibi açarak, bütün şaşkınlığı ile Kerem’e bakar. Bölüm burada sona erer. Bunun hesabını önümüzdeki bölümlerde soracaktır amma, olan olmuş kendi kazdığı kuyuya düşmüştür bir kere.

Dizi güzelleşmeye başladı. Konu güzel, oyuncular güzel. Hazal Kaya (Azra) karakteriyle ve de güçlü oyunculuğu ile göz dolduruyor. Usta oyuncu Nebahat Çehre diziye güç katıyor. Kerem (Hakan Kurtaş) için bir yorum yapmıyorum, ne de olsa rolünü yapıyor.  Gelinimiz Şebnem (Aslı Tandoğan) gelinliği ile çok güzeldi. Can (Kaan Urgancıoğlu) sempatik tavırlarıyla ben de varım diyor.

Artık Gold Film'in “AŞK” dizinsin de önü açık, konu kendisini toparladı ve izleyicinin beğenisini de aldı. Bu sezon devam, yolu açık olsun.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..