Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Temmuz '08

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşk dediğin laftır derler...

Aşk dediğin laftır derler...
 

Balca.net. ten alıntıdır.


Aşk, sizi saran kolların arasında zamanı ve derdi unutmaktır. Saatin kaç olduğuna aldırmaksızın herşeye teslim olmaktır. Her vedadan sonra tekrar ama, mutlaka yeniden karşılaşacağınızı bilmektir.

Aşk, başından itibaren yaşanabilecekleri kabullenmektir. Aşık olunan kişiyle sabrı, beklemeyi, güveni, korumayı, sorumluluk almayı öğrenmektir.

Çok ciddi olsanız da mizahı algılayıp, espri yapabilmektir. İki farklı resme birlikte bakarken, resimler arasında sonsuz benzerlikler bulabilmektir.

Aşk, yazın kavurucu sıcağında hafif esintiyi yakalayabilmek; dondurucu soğuklarda ise kış güneşinin tadını çıkarabilmektir.

Derin uykudan ağlayarak uyanmak;uyandığımızda da rüyalarımızdaki kişiyi yanımızda görebilmektir.

Aşık olduğumuz kişinin bir bakışıyla kalbini okuyabilmek, kendi yüreğimizin derinliğini sözcüklere sığınmadan anlatabilmektir. Tünele sıkışıp kaldığımız anlarda, onun gözleriyle tünelin sonundaki ışığa kavuşmaktır.

Aşk bazen de yerin altındaki bir mahzene kapatılmaktır. Gün ışığını özlemek ve mahzenin anahtarının birilerinde olduğunu; kapıya takılan o anahtarın çevrilerek sadece bir tık sesiyle özgürlüğünüze kavuşulacağını bilmektir.

Aşk, istendiğinde o "tık" sesini duyabilmektir. Ömür boyu o sesi beklesenizde, gerektiğinde hayata meydan okumak ve çekip gidebilmektir.

Benim içinse AŞK;
Sapsarı saçları olan, geniş omuzlu, 1.80 boyunda, ailesine tutkun, işine ve çevresine saygılı, s özlerle anlaşmakta zorlanan, kısık gözleriyle yüreğini ifade eden; yalnız kaldığında kendini yarım görerek, diğer yarısını olduğu gibi kabül edip sadece yüreğinin mahzeninde sevgisini yaşatarak, olabildiğince onu hür bırakan ve onun varlığı yanında bütünleşen; yirmiki yıl boyunca üstten sürekli filizlenen ve köklerini toprağın derinliklerine salan koca bir çınardır.

 
Toplam blog
: 103
: 1399
Kayıt tarihi
: 21.03.08
 
 

Hacettepe Ün. mezunuyum. Öğrencilik yıllarımda ve okulu bitirdikten sonra bir gazetenin muhasebe ..