Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '13

 
Kategori
TV Programları
 

A.Ş.K. dizisinde Hazal Kaya farkı

A.Ş.K. dizisinde Hazal Kaya farkı
 

Sosyal Medyada çok konuşulan A.Ş.K dizisi geçtiğimiz akşam Kanal D ekranlarında izleyiciyle tanıştı. Aşk dizisinin açımı Azra, Şebnem, Kerem baş harflerinin kısa okunuşu. İki güzel kadın, bir erkeği seviyorlar. Karşısında Muhteşem yüzyıl gibi bir yapım olmasına rağmen, reytinglerde kendine yer buldu. AB 2.ci, Totalde 4.cü oldu. Bu başarıda Hazal Kaya’ ın payı çok büyük. Güzelliği, kamera karşısındaki rahatlığı, her yönüyle mükemmeldi. Ayrıca kendisini çok hırslı gördüm. Olağanüstü bir performansı var. Kilo verince çok zarif olmuş.

Sahneler mükemmel, çekimler görsel şölen halinde sunulmuş. Tabi ki mekân önemli, yeşil doğa, mavi deniz olunca da, her şey güzel oluyor. Büyük Ada çekimleri harikaydı.

Konu, adı üstünde aşk. Akademiden arkadaş olan, fakir genç kız Azra (Hazal Kaya) ve fakir genç Kerem (Hakan Kurtaş) bir spor kompleksinde çalışırlar. Azra Tenis hocası, Kerem yüzme hocası ve aynı zengin kıza Şebnem (Aslı Tandoğan) ders verirler. Şebnem, Kerem’e ilk görüşte aşık olmuştur. Sudan korkmasına rağmen, sevgi uğruna Kerem’den yüzme dersi alır. Şebnem lenf kanseri ve altı aylık ömrü kalmıştır. Aslı, bu haberi Şebnem doktoru ile konuşurken duyar. Kerem’in babası intihar eder, Kerem’e 500 bin lira tefeci borcu bırakır. Ödemeyecekleri borcun altına girerler ve senet imzalarlar. Bu borç, her ikisi için kâbustur.

Azra çok güzel, güzelliği kadar akıllı kızdır. Şebnem’in umutsuzluğu Azra’nın umudu olur. Aklına şeytanca bir fikir gelir. Kerem’ e “Şebnem ile evleneceksin” der. Borcu ödemek, kendi aşklarını kurtarmak için, Kerem’in aşkını Şebnem’e satacaklardır. 6 ay sonra Şebnem öldüğünde servet Kerem’ e kalacaktır.

Konu güzel. Bu plan işleyecek mi? Ya da hangi olaylara gebe. Hep birlikte göreceğiz.

Bir Gold Film yapımı olan Faruk Turgut’ un bu filmin yönetmenliğini Ömür Atay yapmıştır. Senaryosunu Evren Şit ve Serdar Soydan yazdığı dizimiz her Çarşamba izleyiciyi ekran başına oturtacak.

Herkese iyi seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..