Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

06 Ağustos '07

 
Kategori
Astroloji
 

Aşk falcazı

Aşk falcazı
 

Süle burcunu abe evlatçım, atasın 5 YTL.de süleyim kalbindekini

Bakayım falcazına da neler anlatır senin için, sevdiğin için süleyivereyim..

Arkandan lak lak eder, kuyunu deler, şu fingirdek gacı var ya neler süler senin için bilir misin?

Astrolokçu gelldiii
Zamane falcısı geldii
Baklacıklarım her bişeyciği bilir beya
Kalbinizin falcısı geldiiii

Mankenim güzelim, yakışıklım civanım, atasın avucuma 5 YTL. de süleyeyim elemini, örteyim kederini, saçayım neşeni hayatına?

Abe, anasının kızanı, bubasının şoparı, sen ne güzelsin, ne şekersin, ne hamarat görünürsün.
Getiresin şu bayırdan bir demet gündöndü çırpısı da hoş edesin gönlümü, şansından öpülesin..
Bakayım falcazına da süleyeyim halcazını, okuyayım kalbinin firketesini, ak beygirle mi gelir, kor beygirle mi haber vereyim sencaza..
Sankilim senin yüreciğin kuş kanatçığı gibidir.. Nerden bildin dersen, duyarım çünkü pır pır eder..
Baş harfi S'lemi desem, R'lemi desem karar veremem çünkülün 29 harfin hepici onun adında gizlidir sanırsam..

Abe mankenim güzelim, gözlerine miller çekilesi biri var ki sana kem küm eder, arkandan ver yansın belanı eder.. Allandan bulasıca, yılan gibi bakasıca, eteklerini tuplayamaz kendini sanır sankilim Paris Hilton.. Tonlarca taş düşsün dilcazına da okuyamasın bidaha arkacından bela sana..

Haydiyin takılın peşçazıma da uçalım samanyoluna.. Yıldızlar pısır pısır ederler, uzatın burcunuzun kulacığını da bu hafta neler olacak bakalım herkeşçin hayatında ayarlıyalım kendicimizi beyaa...
Ahh sen ne güzelsin, yaseminle güle benzersin, herkesler sever sayar arar seni, yanağından öpülesin..


Koç

Abe koççazım dik başlıcazım.. Aslan burcundaki Güneş ve Merkür yeni riskler almaktan çekinmeden hareket edeceni gösterir sana. Hu dinliyesin bak ne der, Aşk hayatında ya da yaratıcı alanda çok daha girişken olcanı süler... İş hayatında ise çabalarsın ya karşılığını alman çok zor olmaycak der... Ama unutmıyasın ki yakın çevren, kardeşler vs. der kısa gibi sankilim küçük gibi, yolculuklar yüzünden daha fazla fiziksel çaba içinde alabilirsin şaşırma der sana..

Boğa

Eee boğasın ya güçlüsün. işte bu yüzden yapıcı bir çaba içinde olman gerekiyormuş. Aslan burcundaki Güneş ve Merkür gerek iş gerek eve ait konuların gündeminde aciliyet gerektirebileceğini gösteriyor. Bu arada elinizdeki kaynakları da iyi kullanmaya bak ha... Özellikle ayın 7'sinden sonra, ortaya fazla harcamalar çıkabilir, bu yüzden bütçeni tabiki zorlar haberin olsun kendini ayarla sıkıntı çekmeyesin..

İkizler

Şimdi ikiciniz birden eğin kalbinizin kulacığını dinleyin anacıklarım.. Ayın 7'sinde burcunuza geçecek olan Mars başlangıçların ve cesaretin önem kazanacağını gösteriyormuş.. Mars sizi daha girişimci kılıyor ve şartları zorlamanızı gerektiriyor. Kişiliğinizle ilgili konuları öne çıkarabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha sabırlı ve sağduyulu olmaya çalışmalısınız. Şimdiye kadar ilişkilerde gösterdiğiniz sabrı artık eskisi gibi gösteremeyebilirsiniz. Benden size sülemesi ikiciniz mademki ikizler olarak dünyaya gelmişsiniz mecbursunuz iyi geçinmene benden size fayda yok derim anlasanıza..

Yengeç

Bu fal bana süler şimcik.. Eğerim şugar şeyler sülemesin küserim. Hele de aşkımdan haber yoksa kapatırım astrolog kalbimi görünmem artık bida yeryüzünde.. Kaynaklarınızı ve para durumunuzu daha iyi değerlendirmeniz gerekiyor. ( sankilim var da) Çalışma yeteneğinizi de artırabilirsiniz. ( bende yetenek gani de yeterkim Milliyet'çiğimin patroncuğu hissetsin inşallahım) Ancak birikimlerinizin kısıtlı olması yüzünden kendinizi yeteri kadar keyifli hissedemeyebilirsiniz. ( abe nasıl keyifli olayım YTL siz hayat çok bayat :( ) Ayın 7'sinden sonra düşüncelerinizde daha kararlı olmalısınız. ( hadi inşallah yarabbimcim) Yanlış anlamalar yüzünden bazı kayıplar gündeme gelebilir. ( Aaa tübe tübe ne dersin sen bre, kim kimi yanlış anlar ki bu evvel zamanda zaten herkes birbirini yalnış anlar.. Allah hayır etsin inşallah.. Aslan bakar ordan kükreyerek, kendici yengeç ya torpil yapar kendisi kendisine diyene, dedikodu çıkarır şimdi MB. malemde..

Aslan

Bakarım yine aslan gibisin aslanım.. Yelelerini hangi berberde ütülettirdin savrulur rüzgarda sankilim asalet sembolize edersin..
Yeteneklerinizi ortaya koymanız ve kişiliğinizi göstermek hiç zor değilmiş. Eh bizce de üledir... Burcunuzda ilerleyen Güneş ve Merkür kişisel konularınıza ve projelerinize odaklanabileceğinizi gösteriyor. Ne diyelim hayırlı olsun.. Yeni girişimler şans ve başarı getirebilir. Maşallah inşallah.. Duygu ve düşüncelerinizi ortaya koymakta, dikkat çekmekte hiç zorlanmayacaksınız. Acaba derim düşünürüm de zorlanırmıydın sen? Sağlığınıza ilişkin konular da düzelebilir. En şugar haber de sonunda süledi sağlık olsun başka bişi olmasa da olur bre aslanım güçlüm..

Başak

Başak kardeş benlen iyi geçinmene bak çünküm seni hiç mi hiç gözcazım tutmaz.. Bu başak milletinin erkek kısmısı çok hovarda olur.. Bütün dünya da bilir ki bütün hovardalar bir araya gelse hepsine aynı anda kalay yaparım arkasından da kurşun dökerim.. Aslan burcundaki Güneş bu dönemde ortaya çıkan değişiklikleri çok fazla kontrol edemediğinizi gösteriyor. Sağlıklı düşünmene davet eder seni.. Bazı endişelere kapılabilirsiniz. Sıkı tutun sağ duyuna tongaya düşmeyesin.. Beklemede kalmanız, büyük riskler almamanız en iyisi. Bence de en akılısı.. Sağlığınıza da özen göstermelisiniz. Sağlık olmazsa hayatın tadı olmaz zatısı iyi bakasın kendiciğine.. Ayın 7'sinde İkizler burcuna geçen Mars önümüzdeki dönemde işle ilgili konularda daha fazla mücadele edeceğinize işaret ediyor. Bizden Allah yardımcın olsun demesi.. Gözümün önünden ayrılmıyasın yoksa gözünü oyarım gözsüz kalırsın...

Terazi

Abe benim güzel kardaşçım terazicim.. Yeni fırsatlara hevesle ve iyimserlikle yaklaşabileceğiniz bir döneme girmektesiniz. Bak gördün mü sabır eden güzellik görür her zama demişimdir...Aslan burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür geleceğe ait planlara, yeni projelere ve genişleyen sosyal çevreye dikkat çekiyor. Haydi hayırlısı be güzelcim yakışıklım.. Çabalarınızın olumlu sonuçlarını alabilir, ödüllendirilebilirsiniz. Mükafat her zaman için iyi şeydir derdi kara nenem...Ufkunuzu genişletmeli ve başkalarının düşüncelerinden yararlanmaya bakmalısınız. Bu çok doğru bişidir bilenler bilmeyenlere öğretecek ki bilmedimizi öğrenelim değil mi ya? Bak gülesin artık çünküm çok sevincen muradına ercen kalbim süler bunu haa..

Akrep

Hişşt akrepçim huuu ben gelirim yabancı sanmıyasın sonacıma da sokmıyasın bencazı... Aslan burcundaki Güneş ve diğer gezegenler amaçlara bağlı kalmanın önemine işaret ediyor. İşaretlere dikkat et der sana.. Büyük önem verdiğiniz konularda test edilmektesiniz. Aaa kim seni dener büyle? Üstünüzde daha fazla baskı ve sorumluluk var ancak başarılarınız da büyük olacak. Maşallah benim akrepçime hak eder o herçeyciği çünkü çok çalışkandır.. Ayın 7'sinde İkizler burcuna geçecek olan Mars ise parasal konular yüzünden huzursuzlukların yaşanabileceğini gösteriyor. Geçer geçer sıkma canını sen, hesapçını kitapçını ayarlarsın her şeycik düzelir kendiliğinden..

Yay

Yine yayıldın gittin uzaklara.. Güneş Aslan burcunda ilerlerken keyif alabileceğiniz gelişmeler bekleyebilirsiniz. Sen hak ettin zaten bu keyfi benim içinde bir orta kahve içersin bende keyif etmiş gibim olurum güzelim canım.. Yeni kişiler hayatınıza zenginlik katabilir, onların düşüncelerinden yararlanabilirsiniz. Hep derdim ya sana o kişiler girecek hayatına bu haftayı beklerlermiş demekisin.. Hayata daha açıksınız ve yeni riskler almaya eğilimlisiniz. Güçlülüğü bırakmıyasın bak işler seni bekler... Yabancılarla ilişkiler, eğitim ve yolculuklar çok dikkat çekici olabilir. Dışarı açılmak iyidir güzeldir ferahlık vardır.. Önümüzdeki günlerde son bir yılın muhasebesini yapabilirsiniz. Bu çok normal be anacım hepicimiz yapmamız gerek bu muhasebe işini neden dersen hayattan karlı çıkmak için lazım bilirsin.. Görüşelim canım..

Oğlak

Abe keçi kılıklı, inatçı şey sende.. Aslan burcundaki Güneş ortaklaşa konularda evinizi aydınlatıyor.Ne güzel apaydınlık oturursun artık kocanla.. Tek başına hareket etmeniz pek kolay değil. Demek arada sırada yardımcı gerekir... Gerek maddi gerek manevi alanda başkalarına daha bağlı durumda olabilirsiniz. Yalnızlık Allah'a mahsus derdi Saniye anam.. Hayatınıza giren olaylar düşünce ve duygularınızda büyük dönüşümlere yol açabilir. Benden sana sülemesi vardır bir hayırcık bunda rahat olasın..Ayın 7'sinden sonra iş ortamında daha fazla yorulabileceğiniz koşullar belirebilir. Yorulmadan kim kime ne vermiş ki be anacım yeter ki Allah sağlık huzur versin ve derim ki sana hayat çok kolay gelsin..

Kova

Kova boş mudur dolu mudur ancak içine düşen bilir.. Sankilim tıpkı benim gibi... Karşıt burcunuzda ilerleyen Güneş ve diğer gezegenler adeta bir hasat döneminde olduğunuzu gösteriyor. Bak sen şu işe, olgunluk işaret eder sana.. Son altı aydır yaptığınız işleri gözden geçirecek ve yeni kararlar alacaksınız. Hayırlısı olsun be abacım.. Evlilik, ortaklık ve anlaşmalar konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor. Sağlam karar almak lazım der, ciddi işlermiş bunlar... Ayın 7'sinde İkizler burcuna ilerleyen Mars size hevesinizi artırabileceğiniz yeni olanaklar getirecek. Ne kadar güzel süler senin için, ferahlık bulasın hayatında inşallah...

Balık

Bak şimcik yine canım balık çekti görür müsün.. Güneş ve diğer gezegenler Aslan burcundan geçerken boş kalmanız düşünülemez. Sankilim misafir haber verir.. Daha fazla çalışma ve efor sarf etme söz konusu. Artık denizin içinde nasıl çalışır, nasıl efor sarfedersin uzmanlım dışındadır bişi diyemem sana.. Yeteri kadar organize olamazsanız üst üste hatalar yapabilirsiniz. Sen eğerim çok dikkatli olursan hata senden öte gider.. Çingenem dedi dersin.. Unutkanlıklara özellikle dikkat etmeniz gerekebilir. Ya benim unutkanlıma ne dersin balık kardaşçım.. Sağlığınıza da özen göstermelisiniz. Heralde yanim.. Ayın 7'sinden itibaren Mars'ın baskısı artıyor.
Bu Mars çok iyi çocuktur.. Ben onunla konuşurum oda baskısının azıcık gözünü korkutur ve sende rahat edersin.. Sıkma cancazını anacım, bir ıslık yeter sana erişmem için...

ARTIKIN SİZDE BİLİRSİNİZ Kİ BU FALCIKLAR GÖNÜL PAYLAŞIMIMDIR !!!

<ımg height="305" src="http://www.bababeniokulagonder.org/images/yenilogo.gif" width="185" border="0">
http://www.bababeniokulagonder.org/index2.html

''Şimcik gelelim Allah rızası için, olan konulara''

''Göz görür, gönül dile gelir, göz görmezse, gönüle her şey yalan gelir.'' (SR)

Sayın Başkancazım,

Rant nedir?
Hırs nedir?
Rant hırsı nedir ve kör eder mi?
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=52652

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Başkanlığından 30 Mayıs 2007 tarihli bir tebligatla 33 yıldır Altı Nokta Körler Vakfı ve Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'nun işbirliğiyle çalışmalarını sürdüren Emirgan Altı Nokta Körler Rehabilitasyon Merkezi'nin, 7 gün içinde boşaltılması gerektiğini bildirmişler..

Yukarıda adı geçen merkezdeki gönüllüler, şimdilik yapabileceğimiz tek şey, ''imza kampanyası'' diyorlar... (Vicdanınızın bilgisine!)
http://www.okulumadokunma.org/index.asp

Altı Nokta Körler Vakfı
0-212-277-62 28

Altı Nokta Körler Derneği İst. Şb.
0-212-291 91 71
***************************************************************************************BU RAMAZAN BAYRAMINDA DA 3000 ENGELLİYE HAYAT OLMAK İSTİYORUZ!
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=57945

Bedensel engellilerle el ele, gönül gönüle olmaya var mısınız? Tekerlekli sandalye kampanyasına katkıda bulunarak gelin onlara umut olalım!

Bu kampanya İstanbul Valiliği'nin 19 Ocak 2007 Tarih ve izniyle sürdürülmektedir..

''Hayaller gerçekleşmesi içindir!''

Sanatçı Melekler İş Başında!
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=43897

Hayatı paylaşmak için engel yok! O artık yürüyor :)
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=41482

''Yaşasın 23 Nisan Engelli Çocuklar Bayramı''
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=34247

BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ
Dragos, Yalı Mah. Menekşe Sk. No:6 Cevizli, Kartal. 34865
İstanbulTelefon : 0 (216) 370 81 66 (pbx) Fax 0 (216) 459 87 28
http://www.bedd.org.tr/ e – mail : bedd@bedd.org.tr

***************************************************************************
DENİŞİK FAL ÜRÜNLERİMİZDE AŞADAKİ LİNKLERDE MEVCUTTUR HABERİNİZ OLSUN!

Süle burcunu kişilik analizini yapayım
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=60491

Burcunuz neler, neler süledi sizin için bu hafta bilir misiniz?
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=54733

Burçlar ve siz! Ne kadar fenasınız?
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=52775

Süle burcunu bakayım paragöz müsün?
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=55078

Abe güzelim abe yakışıklım bakla falı bakarım
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=53969

Söyle burcunu bana, tutuşturayım sevdiğini sana:
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=53467

Her burç, her ateşi, her sıcaklığı kaldıramaz. Önce kendi sıcaklığınızı ölçün, biçin, sonra da karşı tarafı öyle tutuşturun, yoksa kavrulur gidersiniz Mecnun misali Leyla sıcaklarında.

1 - Gönül notçazım: Milliyet Blog Galaksisinden başka hiç bir yerde şubem yoktur. Var derlerse de asla inanmayınız çünkü onlar kılçıktan samandandır.

2 - Gönül notçazım: Her bir yorum ve artı bir mesaja ve ayriyaten de 10. tıklama için, bir seans bakla falı bakarım (Abe sırf, Milliyet Blog Mahalemdeki komşucuklarıma özel) aberiniz olsun cancazlarım.

Milliyet Blog Malesinin Astrolokçusu Çingen Sabiş ve artı, büyülü baklacıkları..

Yine buluşalım anacım, insan yavrusu kızanım, candan öpülesim :)

Orjinal Fallar Milliyet Galaksi Madeinlidir: http://www.milliyet.com.tr/2007/08/06/astro/index.html Yüksek Astrolog Hakan Kırkbirkere Maşallah Beyefendi imzacını taşır.

Fotoğraf Milliyet Resim Galerisinden canının istediği vakit değişme özelliğine sahiptir!
Söylemedi demeyin, sonra da bana küslük etmeyin...

http://galeri.milliyet.com.tr/ Dememiş miydim size :)

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..