Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşk gözlerde başlar

Aşk gözlerde başlar
 

Günümüzde bir çok şeyi nekadar kolay tüketiyoruz.

Teknolojinin gelişmesiyle birçok şeyi çok kolay tüketebilir olduk. İstediğimiz herşey bilgisayar ve internet sayesinde elimzizin altında. Na zaman ne istersek anında ona ulaşabiliyoruz.

Aşklar da öyle. Eskiden anlamını bilmediğimiz sanal aşklar. Bir tıkla ulaştığımız sonra aynı şekilde bitirdiğimiz aşklar. Bunlara aşk diyorlar. Aşık oluyoruz camın arkasındaki kim olduğunu bilmediğimiz tanımadığımız birine.

AMA O BİLDİĞİMİZ ESKİ AŞKLAR...

AŞK ÖNCE GÖZLERDE BAŞLAR, YÜREKTE OLGUNLAŞIR, TENDE SONSUZLUĞA ULAŞIR.

İşte bu gözlerde başlayan gerçek aşklar. O ilk bakış . Öyle bir ateş düşürür ki içine yakar kavurur. O bakış bir yürek çarpıntısındır aslında .

Ruhunun senden koptuğunu hissedersin. İşte ozaman sen sen olmaktan çıkar başka biri olursun.

Aşk budur işte. Arkasında hiçbir art niyet yoktur. Bakılan ne güzellik ne maddiyattır. O ilk bakıştır aşk. Sonra onu düşünmek, her aklına geldiğinde yüreğinin aynı hisle çarpması...

Gerçek aşk budur işte.

Ama önemli olan bunu yitirmemektir. Sevgilinin herzaman gözlerine bakabilmektir. Gözlerde yalan yoktur çünkü. Gözler bir başka bakar. Birçok kimse o yüzden gözlerine bakamaz karşısındakinin. Çünkü gözler kitler insanı. Bir çekim alanına alır ki kurtulamazsın.

Aşk o kadar güzeldir ki .

Ama ne yazıkki bu gerçek aşkı yakalamak çok zor. Ama ne zaman ki gözlerine bakarak seni seviyorum dersen, bunu söyleyebilirsen ozaman gerçekten aşıksın demektir.

İnanın sahteleşen bu dünyada saf, yalan olmayan şeyler okadar çok ihtiyacımız var ki.Elimizden yitip gitmeden sevdalar...

 
Toplam blog
: 70
: 753
Kayıt tarihi
: 18.10.07
 
 

.... ..