Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

aygoz Özlem Eryoldaş

http://blog.milliyet.com.tr/aygoz1

27 Nisan '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Aşk hep vardı ve daima var olacaktır...

Aşk hep vardı ve daima var olacaktır...
 

Aşk hep vardı ve daima varolacaktır!.. Olmasaydı, ne ben "ben" olabilirdim ne de sen "sen"!..

Aşk eski bir yalan, Ademle Havva' dan kalan.. Yalan mı değil mi ?

Aşk; ayrılığın anatomisini de öğretiyor bize sinsice..

Bekleyişleri, saatlerce gözyaşı dökebilmeyi, kalem kağıtla yapışık yaşamayı. Acının tüm evrelerini yaşamayı öğreniveriyorsun.. Dokunmanın heyecanını, sesini duymanın kalp çarpıntısını.. "Ayrılıklar da Sevdaya dair" diyerekten kendine tanıdığın kendini kandırma seansları.. Uzayıp giden yollardan döneceğini sanarak beklemek..

Yalnızlığın şarkısını mırıldanmaya başlar ruhun önceleri.. Yüreğini diline dolayamazsın.. Sonra çığlık çığlığa çıkmaya başlar sesin.. Ama sadece "sen " duyarsın.. Şehirin kalabalığın da bulabildiğin en kuytu yerler tek mekanındır.. Denizin maviliğine dalıp giderken gözlerin, önündeki çay soğur ama içini ısıtır.. Her gördüğün "göz" her duyduğun "ses" irkiltir seni yerinden.. Rüyaların ve hayalin gerçeklerle içiçe geçmiştir artık.. "Mutluluk çimen gibidir, bastığın yerde biter".. Özümsemeye çalışırsın bu sözü.. Çabaladıkça daha da dibe batarsın ..

"Kendini kandırma seansların" artar gün geçtikçe.. Saatler hep aynı rakkamda, takvim aynı tarihte.. Duruvermiştir dünya.. Gece gündüz aynı..

Sonra biran silkinirsin.. Nefes almak istersin.. Duygularına virgül koymak.. Derin nefesler almaya çabalarsın.. Şehirin en kalabalık yerlerindeki kuytulardan kaçarsın.. Kalabalığa karışırsın.. Akıp gidersin "zamanın" götürdüğü yere...

 
Toplam blog
: 185
: 1494
Kayıt tarihi
: 10.03.07
 
 

Yazabilmenin özgürlüğüyle... İstanbul'un bir bahar sabahında dünyaya gelmişim. Keşfetmek, anlayabilm..