Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Aralık '09

 
Kategori
Mizah
 

Aşk-ı memnu

Aşk-ı memnu
 

www.cixssohbet.com sitesinden indirdim.


Alan memnu, satan memnu, peki aşk acaba bu durumdan memnun mu?

2 kişi sevişirken 3. ye izlemek düşer ve bizde izliyoruz Tüm Türkiye, her perşembe.

Bir yerde bir hata var ama bir türlü çözemiyorum. Bihter – Behlül – Peyker – Katya – Firdevs – Matmazel tamam anladık ama Adnan ne oluyor. Günlük hayatta bu kadar az rastlanan bir isim serisine Adnan nereden girdi. Adnan sadece ismi sade olduğu için mi her perşembe defalarca, durmaksızın, soluk almaksızın aldatılıyor ve bizde merakla izliyoruz.

Yapmayın lütfen. Bence Adnan aldatılan bir adam için uygun bir isim değil. Zaten bu diziye de hiç uymayan bir isim. O da Keşkül olsaydı veya Rihter olsaydı ama keşke Adnan olmasaydı. Adnanlar aldatılmamalı ve hatta aldatılamaz.

Her hafta bayram değil seyran değil ama Bihter ile Behlül kaçak et kesiyorlar. Bildiğin öküz kesiyorlar. Adnanımı kesiyorlar. Hem de Adnan’ın sponsorluğunda kesiyorlar. Aldatılan kişinin bir isyanı vardır ya hani “hem de bizim yatağımızda mı aldattın beni” diye çaresizce sorar. Sanki yatak farklı olunca aldatma daha kabullenilebilir olabilirmiş gibi. İşte Adnan da bir öğrense her ay yaptığı ödemelerin bir bölümünün yol, su ve negatif elektrik olarak kendisine döndüğünü belki o da isyan eder bizim meşhur tavşanlara. Boynuz-u Memnu.

Adalet istiyorum. Behlül ile Bihter’in sezon sonu sevişmesi tam 7, 5 dakika. Kıvanç Tatlıtuğ striptiz şov. Meğersem arada yastık varmış. Kıvanç adına üzüldüm. Adam bir anda yastıksız sevişme sahnesi çekilemeyen jön konumuna düştü. (Mahsun Kırmızıgül’e buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Gecenin Kanatları filmi sayesinde nihayet Türk erkekleri olarak Beren Saat’in göğüslerini görme şerefine ulaşacağız.)

Adnan ile Bihter’in yoğun istek üzerine sevişmesi (neredeyse nikahlı karısına tecavüzü) sadece 1 dakika. Yazıklar olsun Adnan bey. Sana müstahak tüm bu yapılanlar. Yürü be Behlül.

Kurban bayramı arifesinde ilk defa meşhur dizinin bir bölümünü izledim. Daha önce sadece youtube da Bihter’in yukarda yazdığım sevişme sahnelerini izlemiştim. Nitekim, bölüm izleyerek zaman kaybetmeye hiç gerek olmadığını bir kere daha görmüş oldum. Dizinin çok genel özeti: ne olursa olsun sonunda Behlül ve Bihter bir yerde mutlaka sevişiyorlar. Küresel ısınma mı, Ergenekon mu, kuş gribi mi, deli dana mı, domuz gribi mi, marduk mu yoksa kene mi hadi be gene mi. Evet gene, bildiniz. Ne olursa olsun sevişiyorlar.

Benim izlediğim bölümde yalı yanarken bunlar Adnan tarafından finanse edilen aşk yuvalarına Adnan tarafından finanse edilen arabalarıyla gidip, Adnan tarafından finanse edilen giysilerini çıkarıp, Adnan tarafından finanse edilen sevişmelerini sabaha kadar yapıyorlardı. Ertesi gün Behlül kendinden bekleneni söyledi “Bugün yine mi kır evine gitsek?” Yürü be Behlül.

Türkiyenin ihtiyacı olan darbeli matkap aramızda. Her ne kadar dizi karakteri olsa da, o bir gerçek. Hayatımda Kaya Çilingiroğlu gittikten sonra oluşan boşluğu fazlasıyla doldurdu. Kaya’nın aşk kaçamağı haberleri bitince siz de derin bir boşluk hissetmediniz mi?

Siz de ileride bir şeyler yapıp, sonra suçu aşka atabilirsiniz.

Aşk-ı memnu.

Aşk-a uyar.

Aşk-ı rahat bırakın ulan.

Aşk-ın da boku çıktı.

Yüzünüzden tebessüm hiç eksik olmasın….

 
Toplam blog
: 20
: 1506
Kayıt tarihi
: 25.06.08
 
 

Yaklaşık olarak ayını şeyleri yaşıyoruz. Uyuyoruz, uyanıyoruz, yemek yiyouuz, temel ihtiyaçlarımızı ..