Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1988 İstanbul doğumlu. Adalet Bakanlığı'nda göreve başladı (2011). Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünü Bitirdi (2016). Araştırmaları ve denemeleri çeşitli dergilerde yayımlandı. İlk kitabını 2015 yılında çıkarttı. İngilizce ve Göktürkçe bilmektedir. İstanbul'da ikamet etmekte ve Adalet Bakanlığı'nda kamu hizmetine ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 

Bu blog yazarının şu anda bir blog önerisi bulunmamaktadır.

 
Hazreti İdris (a.s.) ve kavmi

Neden yarıda bıraktınız onu anlamadım eğer ki Tevrat ayetleri nedeniyle bıraktıysanız bu büyük bir ön yargıdır. Tevrat hükmünü yitirmiştir fakat burada bu kıssayı desteklemek için diğer semai kitaplardan faydalanmak istedim. Gerçek Tevrat hiç yoktur demek mazallah küfre kadar gider. Çünkü bugün bile bir harf kalmış olsa ve siz ona yok derseniz Allah'ın (c.c.) sözü yoktur demiş olursunuz. İnce düşünmek gerekiyor. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

08 Ocak 2014 18:56
Beyinden çok çalışan organ…

Farklı ve güzel bir konuya değişmişsiniz. Cep telefonuma gelen bir mesajda şöyle yazıyordu: "Azdırıcı damla..." İnsanları tecavüz etmeye sürüklemek için artık reklamlar bile aktif olarak çalışıyor. Cinsel isteği arttıracak ürünlerin reklamları böyle serbest yapıldıkça ve insanların içindeki Allah (c.c.) korkusu azaltıldıkça bu olaylar hep olacaktır.

15 Eylül 2013 02:41
Adaletin simgesi H.Z. Ömer (R.A.)

Teşekkür ederim üstadım. Gerçek bir Türkiye tablosu bu çünkü bende bu tablonun içerisinde yer alan bir çalışanım. Etrafımda gördüğüm bu çirkinlikler hiç de adil değil. Açıkçası her gün daha çok arıyorum H.Z. Ömer(R.A.)'i...

14 Mayıs 2013 21:16
 
Toplam blog
: 65
: 2401
Kayıt tarihi
: 27.07.12
 
 
 
 

 
"Alimler her gece ağlamasa, cahiller sabahlara kadar gülemezdi." (E. DİNÇ)