Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mart '13

 
Kategori
Sinema
 

Aşk kırmızı +18 oldu mu?

Osman Sınav'ın erotik sahnelerden dolayı +18 yaş beklentisinde olduğunu belirttiği Aşk Kırmızı filminin yaş sınırı +13 olarak belirlendi.

Sinema Video ve Müzik Eserleri Denetleme Kurulu, yaptığı değerlendirmede filmin +13 yaş sınırıyla gösterileceğini belirtti. 

Bugün gösterime giren Nurgül Yeşilçay'ın başrolünü üstlendiği Aşk Kırmızı, bir süredir merakla bekleniyordu. Senaristliğini ve yönetmenliğini Osman Sınav'ın üstlendiği film, aşka farklı ilişkiler çerçevesinden bakan bir yapım.

Tutkulu dolu olduğu kadar aşkın hüzünlü ve yıkıcı yönüne de gösteren filmde Yeşilçay'ın rol arkadaşları Tayanç Ayaydın’ın paylaştığı filmde ikiliye Ezgi Asaroğlu, Teoman Kumbaracıbaşı, Sait Genay, Şebnem Dilligil, Renan Karagözoğlu ve Güneş Çağlar Hüseyin.

Yapımcılığını Osman Sınav'a ait Sinegraf’ın üstlendiği filmin konusu şu şekilde:

Ferhat ve Zeynep, birlikte çok güzel bir hayat kurmuşlardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ferhat saygın bir şirkette gelecek vadeden satış temsilcisidir.  Ferhat çalıştığı şirketin organize ettiği bir iş toplantısı için birkaç çalışma arkadaşı ile Antalya’ya uçak ile gidecektir. Zeynep ile evlendiklerinden beri ilk ayrı kalışlarıdır. Antalya'daki ilk gece, Ferhat, Nazlıgül ile karşılaşırlar. Bu kız, Ferhat'ın uzun yıllar önce ayrılmak zorunda kaldığı ilk aşkıdır. İlk gençliklerinde efsanevi bir aşk yaşamışlar, birbirlerini çok sevmişlerdir. Ancak, Nazlıgül'ün annesinin sevgilisi, aşıkların birbirlerinin izlerini kaybetmesini sağlamıştır. Ferhat karısını sevmektedir ve karısını aldatmaya hiç niyeti yoktur. Ama şimdi karşısındaki Nazlıgül'dür. Ya da şimdiki adıyla Nazlı. İlk aşkı.... 

 
 
 
IFrame
 
 
 
Toplam blog
: 90
: 2229
Kayıt tarihi
: 05.02.13
 
 

Yaşamın her anına renkli gözlükle bakacak Seyirci Kedimiz... Kimi zaman oyunlarını binbir güçlükl..