Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşk kokan nefes

Aşk kokan nefes
 

Öpüşmek için yavaşça birbirlerine yaklaşıp, dudakların kenetlenmesine çok az bir mesafe kala duraladı ikiside. Bir an evvel birbirlerinin ıslaklığına gömülmek isteyen sabırsız dudaklarına rağmen durmayı başarmışlardı. Hafif bir esintinin tüyleri ürperten melodisiyle, şimdiye kadar hiç duymadıkları bir kokunun cevaplanamayan sorusunu gönderiyorlardı beyinlerine. Burunlarından gelen bu inanılmaz esinti, ruhlarında alevlenmek üzere olan ateşi her geçen saniye biraz daha kıpırdatıyordu sanki. Burunları dudaklara nispet yaparcasına dahada yaklaşmıştı, birbirlerine bu inanılmaz kokunun keşfedilmeye çalışılması sırasında.

Gözleri, herzamanki öpüşmelerin normal seyri olan ağır ağır kapanış formatından çok farklı bir boyutta, henüz keşfedilmemiş bu kokunun anlamını sorar gibi bakıyorlardı şaşkınca. Birleşmek üzere olan dudakların arasına görünmez bir sıcak dalga hakim olmuştu bir anda. Her ikisininde nefesleri, bu büyüleyici ve keşfedilmemiş kokunun gizemli rüzgarında birbirlerine karışırken, beyinlerinin hadi artık dokun, anlamındaki emirlerine de karşı koyuyorlardı birlikte. Ruhlarının derinliklerinden gelen bu nefes, içinde sevginin ve aşkın çözülememiş şifrelerini de beraberinde getirmişti sanki kokusuyla.

Dokunmanın, bastırmanın ve birbirine geçmenin dolu dizgin önden gittiği birleşmelerin aksine, cinselliğin ayakta kalınması zor virajındaki muhteşem bir sevgi dansıydı bitmek bilmeyen. Koku duygusunun krallığını ilan ettiği, dokunmanın ve sarılmanın peşinden gittiği yepyeni bir keşfin bayramıydı sanki insan beynindeki. Bu koku sevgi dolu ruhların şifrelerinin kokusuydu. Bu koku gerçek aşkın, nefes alışından başka bir şey değildi. Bu kokuyu keşfeden burun, arkasından vücudun her ayrı bölgesinde yepyeni keşiflere imza atabilecekti rahatlıkla. Ruhun ince çizgisinde bilinen, fakat zevk titremelerinin karışık hazzında farkedilemeyen, yepyeni bir seyahatin habercisiydi bu muhteşem duygu.

Keşke biraz durmayı becerebilseydik sevişmelerimizden önce, ve aşk kokan rüzgarı keşfedebilseydik doyasıya, sevgilinin nefesinde.

 
Toplam blog
: 116
: 3217
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

İstanbul' da doğdum. Antikacı, saray restoratörü ve eksperim. Antika konusunda 50’ye yakın belgesel ..