Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mart '08

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Aşk'la Eylem!

Aşk'la Eylem!
 

Resim: Bülent Göncü T.Ü.Y.B. 50x70


Günün anlamı: Bugün benim için ‘’AŞK’LA EYLEM’’ günü

Ben her sabah henüz güneş doğmadan uyanır, aşkla eylem yapacağım güne özel bir müzikle dansın ve sporun iç içe girdiği bir hareket tarzıyla bedenime esneklik kazandırırım. Ve bize eşit olarak verilmiş ve dilediğimiz gibi değerlendireceğimiz 24 saatin programını yapar ve uygularım. İnanın bir güne o kadar çok katabilirsiniz ki, sevdiğiniz her şeyi bir gün içinde yaşayabilme yeteneğini geliştirirseniz, ne kadar şanslı bir konuma geldiğinizi görebilirsiniz. Ve eylemlerinizi yazdığınız bir ajandaya mutlaka sahip olun.

Günün duası: Tanrım, güne ilk başlayanlardan olmama katkı sağladığın için sana teşekkür ediyorum.

Günün onaylaması: Ben, güneşi ilk selamlayanlardan biri olmanın zevkini, yaşayan bir bireyim.

Günün notu: Türk annelerinin sadece yüzde 20’si çocuklarının hayal gücüne dayalı oyunlarda belirli bir sıklıkta rol aldığını düşünüyor. Türk annelerinin sadece yüzde 5’i hayal gücüne dayalı oyun katılımcılığının çocuk gelişiminde olumlu bir etkisi olduğuna inanıyor.

Günün Sözü: ‘’ Yapmak olmaktır. ‘’ Socrates

Evrenin Kütüphanesinden: Nekropol, ölü anlamına gelen (nekros) sözcüğünden türeyerek, (nekropolis) ölüler şehri olarak ortaya çıkmıştır. Nekropoller, genellikle akropol’lerin dışında güneşin battığı yönde kurulmuşlardır. Bu nekropollerde ölen kişilerin statülerine göre çok görkemli mezar taşları yer alır.

Günün Yasası: BİLGİLENME YASASI

Doğanın özünde sınırsız sayıda bilgi vardır. Siz bir arının çiçek tozlarını karıştırarak bal üretmesi gibi bu bilgileri karıştırarak, evren için önemli şeyler üretebilirsiniz. Eski çağlarda kızılderililer, yaşamlarını, doğayı gözlemleyerek elde ettikleri bilgilerle sürdürüyordu. Siz de bir yapraktan, rüzgardan, doğada yaşayan bir canlıdan harika bilgiler elde edebilir, bilgilenme hakkınızı kullanabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 137
: 1054
Kayıt tarihi
: 05.01.07
 
 

1951 İstanbul doğumluyum. Bireysel ve Kurumsal Gelişim Danışmanlığı, Moda Tasarımı ve Marka Danışman..