Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Haziran '16

 
Kategori
TV Programları
 

Aşk laftan anlamaz'dan hayal kırıklığı yaratan başlangıç!

Aşk laftan anlamaz'dan hayal kırıklığı yaratan başlangıç!
 

Yaz sezonunun içerisinde yer almamızdan dolayı yepyeni dizilerin, yapımların ortaya çıktığını görüyoruz. Kışlık yapımların final ya da sezon finali yapması ile boşalan günlerini bu yazlık yapımlarla doldurmayı hedefleyen kanallar yeni bombalarını bir bir piyasaya sürmeye başladı. Bu konuda en bol gün ise çarşamba olarak görülüyor.

Bu gün içerisinde dün gece sezon finali yapan Poyraz Karayel ve Kara Sevda, 3 hafta önce yayınlanmaya başlayan No 309 ve dün akşam yayın hayatına başlayan Sevmiyor Sevmiyor ile Aşk Laftan Anlamaz dizileri yer alıyor. Bahsi geçen bu yapımların kendileri has izleyici kitleleri bulunsa da, bu konuda dikkatlerin çekildiği nokta gelen reyting sonuçları oluyor. Bu sabah kalktığımızda gelen reyting sonuçları gerçekten dikkat çekici idi. Bu sonuçların en dikkat çekicisi ise Show ekranlarında başlayan Aşk Laftan Anlamaz'ın hayal kırıklığı yaratan başlangıcı oldu.

Büyük umutlar ile başlayan yapımın ilk bölümü TOTAL grubunda 2.07 reyting ile 23. , AB grubunda ise 1.39 reyting ile 32.olabildi. Yani tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratan bir sonuç ortaya çıktı. 

Bakıldığı zaman Güneşin Kızları ile büyük bir çıkış yakalayan, binlerce genç tarafından sevilen Hande Erçel'in oynadığı bir yapımın bu kadar kötü başlangıç yapması elbette büyük sürpriz olarak algılanıyor. Ancak bu algının aksine, hikayesi benzer özellikler taşıyan ve kanal anlamında yanlış bir seçim ile karşımıza çıkan dizinin bu vasat başlangıcı normal karşılanabilir. 

Çünkü yapımın yayınlandığı kanal olan Show TV inanılmaz derecede yaşadığı gerileme ile birçok insan tarafından televizyonların arkasında kalan kanalları arasına atılmıştı. Yani kanal gözden düşmüş, dizi tutturamaz hale gelmişti. Aşk Laftan Anlamaz'ın aldığı sonuçlar da bunu birebir olarak doğruluyor.

Yani işin özü ; dizide sıkıntı olsa da, sıkıntının asıl büyüğü yapımın yayınlandığı kanalda bulunuyor. 

Aşk laftan anlar mı bilmem ama Show TV'nin reytingten pek anlamadığı kesin.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..