Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '16

 
Kategori
TV Programları
 

Aşk Laftan Anlamaz dizisine reyting şoku! Dizi çaptan düşüyor!

Aşk Laftan Anlamaz dizisine reyting şoku! Dizi çaptan düşüyor!
 

Dizi reytinglerde yere çakıldı!


Başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz’in olduğu Aşk Laftan Anlamaz dizisi bu hafta reytinglerde tam anlamı ile yere çakıldı!

Reyting listesinde diğer rakipleri tarafından ezilen dizinin reyting oranları iç açıcı değil…

Dizi son bölümü ile Total de : 3,41 reyting ile 8. AB de : 2,50 reyting ile 10. ABC de : 3,52 reyting ile 6. Sırada yer alabildi. Dizinin share oranları ise içler acısı 10 share bile alamamış!

Dizinin ilerleyen haftalarda daha da düşmesi bekleniyor… Show bence dizi  bir tık daha düşerse diziyi yayından kaldırır ki şuan bile kaldırması lazım kanala zarar ettirmiş çünkü…

Özellikle Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hande Erçel’in oyunculuğu çok tartışılıyor. Ağlayamayan , bağıramayan ses tonlaması yapamayan tecrübesiz oyuncu hakkında oldukça sert eleştiriler var.

Mankenlikten oyunculuğa geçen Erçel kısaca mankenden devşirme bir oyuncu. Tiyatro asıllı bir isim değil yani anlayacağınız.

Yapımcılar keşke podyumlarda gezeceklerine tiyatro sahnelerinde gezseler belki o zaman ekranlarda yetenekli insanları izlerdik.

Ben Hande Erçel’in başrol için gerekli unsurları taşıdığını düşünmüyorum. Sadece manken olmak güzel olmak yetmiyor yani yetenek lazım… Oyunculuk bir sanat dalı ve herkese  oyuncu diyemeyiz bu unvanı herkes hak edemez.

Dizinin en büyük hatası bence Hande Erçel kesinlikle figüran gibi rol yapıyor ve dizinin kalitesini düşürüyor. Burak Deniz için üzüldüm açıkçası iyi bir oyuncu ve gelişme döneminde daha…Hande Erçel gibi yeteneksiz bir partner büyük şanssızlık.

Dizi zaten klişelerle dolu resmen ergen diye hitap ettiğimiz 18 yaş altı için çekilen bir dizi. Tek amaçları reyting almak yani iş kaliteli olsun diye bir amaçları yok.

Üstelik dizinin başka dizilerden sahneler taklit ettiğine dair iddialar da var tabi bu ne kadar gerçek bilemeyiz detaylı bir şekilde bakmak lazım…

Neyse umarım bu tür diziler fazla barınamaz sektörde bana göre gençlerin ahlaklarını bozan tam ahlak da demesek de olur yani davranışlarını etkileyen özendiren işler ve kesinlikle topluma zararlı…

Dizide yetenekli oyuncular var onlara lafımız yok elbette umarım onların yolu açık olur güzel işlerde izleriz onları. Ama Hande Erçel mümkünse ya mankenliğe geri dönsün ya da şu figüran düzeyindeki oyunculuğunu geliştirsin…

 Yani zor değil gitsin tiyatro yapsın yeteneği varsa zaten bu ortaya çıkar ama böyle mankenlikten sektöre dalınırsa tiyatro sahnelerinin tozunu yutmadan vasat bir oyunculuk çıkıyor ortaya…

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..