Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ağustos '16

 
Kategori
TV Programları
 

Aşk Laftan Anlamaz izleyicisine kötü haber!

Aşk Laftan Anlamaz izleyicisine kötü haber!
 

Güzelim yaz mevsimini geçirdiğimiz hareketli günler sayesinde bir çırpıda yemek üzereyiz. Bir yandan bunun üzüntüsü sürerken, bir yandan da kendimizi normal yaşantıya adapte etmeye çalışıyoruz. Benzeri bir durumun televizyon dünyası içerisinde de söz konusu olduğunu görmekteyiz. Bu adapte durumun içerisinde yazlık olarak ekrana sürülenler ile ilgili farklılık haberlerinin geldiğini de fark ediyoruz. Konuyu buraya güzel bağladığımı düşünerek, gece saatlerinde gelen sürpriz bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bildiğiniz gibi söz konusu dizi olduğunda Show'un ciddi sıkıntılar ile bizleri karşıladığını hatırlıyoruz. Elindeki dizileri harcama konusunda rakipsiz olan, bir dönem yaşamış olduğu mali sıkıntılar yüzünden sık sık bana konu olan Show TV elindeki madenlerden bir tanesi olan Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile ilgili sürpriz bir karar aldı.

Salı gecesi yayınlanan Gülümse Yeter dizisi ile ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan kanal, bu çarşamba yayınlanması beklenen Aşk Laftan Anlamaz dizisinin 9.bölümünün akıştan çıkarıldığını ve bu bölümün 31 Ağustos tarihinde yayınlanacağını açıkladı. Yapılan açıklamada '' Yayın akışımızdaki değişiklik sebebiyle Aşk Laftan Anlamaz'ın yeni bölümü 31 Ağustos tarihinde yayınlanacaktır.'' şeklinde ifadelere yer verildi. Bu açıklamanın altındaki yorumları ve küfürleri okursanız durumun ne kadar tepki çektiğini kolayca görebilirsiniz. Allah kimseyi bu kadar dizi delisi yapmasın vallahi.

İşin şakası bir yana...

Show'un elinde Güldür Güldür ve Güldüy Güldüy Show kardeşler dışında pek bir şey yok. Yaz dizisi olarak başlayan Gülümse Yeter'in ve Aşk Laftan Anlamaz'ın reytingleri de gayet iyi. Hele kanal ortalamasına göre beklenenden çok daha iyi. Ancak buna rağmen bu tür hamlelerini özlediğimiz Show TV'nin ''daaannn'' diye yeni bir hamle yaptığını görmekteyiz.

Dizinin 9.bölümünün neden yayınlanmayacağı ya da yerine neyin yayınlanacağı gibi konularda net bir açıklama bulunmazken, bu kararın No:309 ile reyting savaşında bulunan ve kış sezonunda Kara Sevda, Diriliş Ertuğrul ve Poyraz Karayel gibi ''babaların'' karşında harcanması muhtemel olan Aşk Laftan Anlamaz'a ciddi bir puan kaybettireceğini görmemek için kör olmak gerekiyor.

Bu arada farkındaysanız eski Show TV geri döndü ! 

Ee özlemişiz vallahi :)

ANIL KOLDAŞ

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..