Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '13

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşk mabudesi, evlilikte mutluluğun garantisi

Aşk mabudesi, evlilikte mutluluğun garantisi
 

İster buna evlilik deyin, isterse başka şey; iki insanın bir araya gelmesi mecburiyet değil zevk için olmalı. Ha bu zevkin bedeli olursa öder, meyvesi olursa toplarız. Evlenmek zorundayız ama mutlu olacağımız garanti olmayabilir denemez; yanına eş değil yatağına sevgili alacaksın. Zaten bu tür tereddütleri yaratan, erkekle kadının hangi amaçla bir araya geldiğidir. Valla isteyen istediğini düşünebilir; bence tek bir amaç vardır aşk!

Aşk üzere kurulmayan beraberlikler yıkılmaya mahkûmdur ya da yıkılsa daha iyi olur. Ben eşimden anlaşamadığım için değil ondan zevk alamadığım için ayrılırım. Kadın erkek için erkek de kadın için sadece mutluluk aracıdır. Zevk çığlıkları uzaklardan duyulmayan yatak odaları maşukların mezarıdır. Ben hayatın gereklerini düşünerek birlikte olayım da hani arada da mutluluk olursa iyi olur anlayışı kadın erkek beraberliğinin özüne terstir. Evlenen kadınla erkek aşk yapmak için arka tepeye giden iki çılgın sevgilidir.

Bugün Türkiye’de evlilikler işte bu anlattığımız Kerim Korkut felsefesine göre kurulmadığı için evliler mutlu değil. İnsanlar anlaşamıyormuş, anlaşmak önemli değil ki; yaban gülü elinizi tırmalıyor ama onu ehlileştirmek keyif veriyor. Eh haksız da sayılmazsınız, alacağınız balı düşünüyorsunuz. Otuz yıldır kavga ediyoruz hala birbirimizin saçını çekiyoruz; eşiniz kafanıza uymasın, yatağınıza uysun, iyi insan olsaydı çoktan bırakmıştım, güzel olduğu için beraberiz.

Ya pislik olmasın yeter, dünyada ney neyle uyumlu ki; çağırdığında gelmesin, ama geldiği zaman deli etsin. Vahşi sevgili en ideal sevgilidir; at bakıcısıyız biz, Arizona atlarını ehlileştiririz; işimiz rodeo. Elimi yüzümü yırtmayan kadından hoşlanmam; benim olmalı ama yine de her defasında ona zorla sahip olmalıyım; kuzu gibi yatan birini istesem inekle evlenirdim hahahahahaha!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..