Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mart '11

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşk olsun...!

Aslında masumane söylenmiş dışı yaldızlı, lakin içeride hummalı bir kader belirle memekanizmasının faaliyet gösterdiği, herkeste farklı manalara tekabül eden, diğer taraftan da hep aynı sonuca varılan bir birleşimdir “aşk olsun” bilmecesi... Az önce ifade ettiğimiz gibi herkeste farklı anlamlar ifade eder bu yüzdendir ki kullanırken çok dikkatli olunmalıdır. Yoksa aşk olabilir..! İyide kaç kişiden bu kadar çatal yürekli olmasını talep edebilirsiniz ? 

Aşkın sizi neye maruz bıraktığına hiç şahit oldunuz mu peki ? Nedir bu herkesin ağzında dolaşan sadece adını bildiğimiz fakat yapılan hiç bir açıklamadan tatmin olamadığımız bu duygu seli ? Madem herkes açıklama getiriyor bize de ufak da olsa hisse düşer diye düşündüm. Aşk denilen şey kalbinizin sizden bağımsız şekilde istediği organınıza istediği kadar kan pompalamasıdır... Genelde en az kanı da beyne pompalar. Haliyle aptala dönersiniz.. Hiç bir bilim dalı halinize mana verme kudretini ifa edemez.. Buna biyoloji de dahildir. Aşkın bilimi var mıdır peki ? Olsaydı kaşifi kim olurdu.? Ne menem bir şeydir bu yanyana gelmiş 3 harften oluşan “aşk”. 

Her koku mistik, her görüntü cennetten kopya gelir size... Peki gerçekten öylemidir ? Aslında siz böyle bir uykuya dalmış durumdayken sadece iki saniyeliğine gerçeği görecek olsanız aklınızı yitirmemeniz için bir sebep bulabileceğiniz muamma..! Savaş çıktığını farz edelim İyide bundan size ne ? Siz zaten aşıksınız. Etrafınızda olup biten herşey gözlerinizde oynaması gereken kısa bir tiyatro oyunudur aşk ise bu oyuncuların dinlenmeleri için kendilerine ayırdıkları vakit. Tabi bu tabir sizin dünyanız için geçerlidir. Aslında bütün insan alemi size ufak bir şaka yapmak için yaratılmıştır... Aşık olduğunuzda dinlenmeye çekilirler. Sonra da “ce eee” deyip bir yerlerden çıkarlar. Şaka bittiğinde de çok tiz ve kulaklarınızın bir defa şahitlik edebileceği bir seda ile başbaşasınızdır artık. Irklara göre değişir bu seda bizde “son” şeklinde yazılır mesela. Fakat hangi ırktan olduğunuzla pek ilgilenmeyen bir reaksiyon vardır buna mukabil; göz bebeklerinizdeki büyüme Bu ne uykudan uyanmadır ne de mercekteki bir kıpırdama. Manası şu : Kısa bir aradan sonra tekrar birlikteyiz 

O halde soruyu tekerrür ettirmekte fayda görüyorum efendim : Aşk olsun mu – Yoksa hep beraber ölelim mi ??? 

 
Toplam blog
: 5
: 462
Kayıt tarihi
: 21.03.11
 
 

Beykent Üniversitesi MIS bölümü öğrencisi ve bilim ve teknoloji kulübü başkanıyım, farklılıklarımla ..