Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Kasım '06

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşk rehberi

Aşk rehberi
 

Beğendiğiniz kişiyle ayaklarınızı yerden kesecek rüya gibi bir aşk mı yaşamak istiyorsunuz?

Buluşma günlerinde sarımsak ve soğan yemeyin. Konu açılırsa sarımsak ve soğanı ancak Fransız mutfağındaki ölmüş haliyle kabul ettiğinizi söyleyin. Dişlerinizi fırçalarken ekstra beyazlatıcı kullanın. Hatta riske girmemek için buluşmanızdan önce yemek yemeyin, midenizin açlık kokusunu bastırmak için sprey kullanın.

Şiir yazın. Yeteneğim yok diyorsanız; içinde yağmur, yaprak, esinti, düş ve yalnızlık kelimelerinin geçtiği devrik cümleler kurun.

Sinemaya gitmeden önce izleyeceğiniz filmin yönetmeni, oyuncuları, ışıkçısı hakkında bilgi toplayın. Entelektüel kimliğinizi film başlamadan önce usulca yansıtın.

Durup dururken gözlerinizi boşluğa dikip, mahzunlaşın. Esen rüzgarın sizin duygularınızı nasıl sağa sola savurduğunu gösterin.

Karmaşık cümleler kurun. Anlaşılması zor biri olduğunuzu hissettirin. Karşınızdaki sizi anlamak için çaba sarfederse yeniden mahzunlaşın, derinliğinizi gösterin.

Çatalı bıçağı doğru kullanın. Ekmek yemeyin ve böylece çıplak elinizi hiçbir gıdaya sürmediğinizin altını çizin.

Saçlarınızın formuna dikkat edin. Saçınıza iltifat alırsanız, özel hiçbirşey yapmadığınızı, hatta uyurken tek bir telin dahi bozulmadığını söyleyin.

Erkekseniz soğukta asla üşümeyin. Yazlık mekandaysanız denize mutlaka balıklama atlayın. Kulaç atarken ciğerinizden hırıltı çıkana değin başınızı sudan çıkarıp nefes almayın.

Ülke sorunlarıyla ilgili ucu açık laflar edin. Derin bilgi birikiminizle birçok konunun iç yüzüne hakim olduğunuzu gösterin ama gündemi “Kurtlar Vadisi” üzerinden takip ettiğinizi asla belli etmeyin.

Yanınızda kalın bir kitap bulundurun. Yeni başladığınızı ve çok hoşlandığınızı söyleyin. Cin Ali’den bu yana elinize kitap değmediğini kesinlikle belli etmeyin.

Erkekseniz, annenizin sizi çiçek tarlasında doğurduğunu ve çiçeksiz bir an bile yaşayamayacağınızı sık sık söyleyin.

Beraberken ara sıra gökyüzüne bakıp kuşalrı izleyin. Karşınızdakinde National Geographic dergisinin sizi her an keşfedebileceği izlenimi uyandırın. Kuşların süzülüşünü izlerken özgürlükten bahsedin; bir an önce yanınızdakinin hayatını kafese alma isteğinin aklınızdan geçtiğini ağzınızdan sakın kaçırmayın.

Nezle olmayın, burnunuzu çekmeyin. Olur da soğuk alırsanız burnunuza tampon tıkayın; sorulduğu zaman kapıya çarptığınızı söyleyin. Kendinizi acındırma fırsatını iyi kullanın.

Kendinizi mutlaka gizleyin; nasıl biri olduğunuzu unutacak kadar rüyalarda yaşayın.

Sabahları ince kıyılmış maydonozun üzerine dağ çileği serpiştirin. Aşk iksirinin bu formülde gizli olduğunu eşe dosta herkese söyleyin; eğer üye iseniz blog’a yazın.


Amacınız mutlu bir evlilik yapmaksa eğer:

Kendinize karşı dürüst olun. Yaşamınızdaki tüm suni kostümlerden kurtulun.

 
Toplam blog
: 33
: 2040
Kayıt tarihi
: 07.07.06
 
 

Evli. Baba. Ailesine düşkün. Mühendis. Fenerbahçeli. Suya yazar.   ..