Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Eylül '07

 
Kategori
Psikoloji
 

Aşk tadı

Tutsaklık mı bilmiyorum yoksa perişan olup delice yorgun düşmek mi; bunlar aşk mı değil mi yoksa pişmanlıklar mı karmankarışık hisler. Sadece sevgliyi hissetmek mutluluk, düşünüpte ulaşamamak özlem oluyor. Artık her yaşın bir aşkı var.
Aşk, özellikle ilk aşk unutulur mu? Her hatırlandığında anılır, şöyle bir geçmişe gidilir ve hisler kabarır tekrar. Neden ilk aşklar hep acı verir insana bilinmez ama belki onun da cazibesi budur. Aşk o anlarda aşktır, yıllar sonra aynı kişiyi gördüğünde insan mümkünmü aynı duyguları hissetsin. Demek ki o andaki hisler, daha hassas ve özel olmalı ki yıllar sonra bunu hissedemiyoruz. Aşk tadı işte ilk hissettiğin tat ki, bizi çekip çeviren bu. Bir sevgili uğruna yaptığımız onca çabaları işte o tat vermiyor mu bize!

Öyle hisler varki görmeden sadece hislere bezenmiş duygularla aşkı yakalıyoruz, bunun en güzel örneği işte internet ortamı. Farklı bir tad düşünürsek ilk anda gördüğümüz yıldıırm denen o etkileşim. Çarpışmalarla dolu duygular. Bunları bazen basite alırız ama asla gözardı edemeyiz çünkü gerçekte güncel hayatta hep yaşanan olgular bunlar.
Aşka minnettarım çünkü yeniden doğmuşluğu veriyor gerçekte, düşünün ve aşık olun. Aramayın aşk heryerde yeterki o yürek olsun

 
Toplam blog
: 105
: 880
Kayıt tarihi
: 18.06.07
 
 

Delice biri, aşka inanan zaman zaman hayatı tiye alan deniz tutkunu işte kısaca...