Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Şubat '11

 
Kategori
Sinema
 

Aşk Tesadüfleri Gerçekten Çok seviyor.

Müslüm Gürses'in Aşk Tesadüfleri Sever şarkısıyla başlayan büyüleyici bir filmdi bu. Özgür ve Deniz'in doğumlarından itibaren başlayan ve hayatlarını bir çok kez kesiştiren olayları anlatıyor. Filmde kullanılan şarkılar , efektler , geçmişten alınan kareler ve mekanlar daha da romantik kılmış bu filmi. Bir bölümü İstanbul'da bir bölümü Ankara'da geçiyor ve izleyenlerin içindekini Ankara aşkını depreştireceği kesin. 

Film tesadüfleri anlatıyor fakat filmin çekim aşamasında da bir çok tesadüf ortaya çıkmış. Filmin çekimleri sırasında Özgür karakterini oynayan Mehmet Günsür'a ev bulunmasına rağmen , Deniz karakterini oynayan Belçim Erdoğan'a ev bulunamamıştır. Böcek Yapım'ın uzun arayışları sonucunda Gaziosmanpaşa'da bir ev seçilmiş ve evin Belçim Erdoğan'ın çocukluk yıllarını geçirdiği ev olduğu ortaya çıkmıştır. 

Hayatımız tesadüflerden ibaret. Allah herşeyi o kadar güzel bir düzen içerisinde yaratmış ki , karşımıza çıkan en gereksiz dediğimiz belki de hatırlamadığımız insanlar, olaylar bile gün gelip hayatımızda önemli bir yer teşkil edebiliyor. Ve bunların hepsi kaderden ibaret. Deniz de Özgür de bilemezlerdi yıllar sonra hayatlarının böyle bir noktada kesişeceğini. Ama kaderimiz biz doğmadan yazılıyor ve onların hayatının ilk dakikasından itibaren beraber olmalarını söylemiş. 

Kader biz ne yaparsak yapalım yakamızı asla bırakmayacak, umarım bir gün peşimizde koşmaktan vazgeçmez.... 

 
Toplam blog
: 12
: 507
Kayıt tarihi
: 05.02.11
 
 

. ..