Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ocak '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşk uğruna neleri göze alabilirsiniz ? -1-

Aşk uğruna neleri göze alabilirsiniz ? -1-
 

Size soruyorum. Durmayın öyle. "Çok şeyleri" dediğinizi duyar gibiyim. Cevapları alfabetik sıraya göre mi yoksa gelişine mi irdelesek? Şöyle bir dertleşsek…

Âşık olunca ilk yaptığımız şey ailemize ters düşmek ve yok pahasına aşkımızı savunmak değil midir? Gerekirse reddedip kan bağlarını, kalbimizin açtığı yolda gitmek istemedik mi? Bu uğurda sevdiğimiz birçok şeye ve birçok kişiye elveda demek değil miydi o en çok korktuğumuz ama "buna da hazırım" diye haykırdığımız hep? Kapılıp rüzgârına duygularımızın, pembelerde gezinmek değil miydi tek arzumuz? Aşk yolu değil miydi tek yolumuz?

Hatta belki de aşkımızı korumak uğruna ayrılığa göğüs germekti bu işin tek çaresi. Zamanla soluklaşan pembelerini beğenmeyip, cicilerini yastık altına saklamayı tercih eder ya kimileri... Aşkta mahrem de yok. Gurur da yok. Sınır da yok. Aşk unutmaz maalesef. Fecidir. Adamı hallaç pamuğu gibi evirir de, çevirir de. Döndürür bildiği tüm yollardan. Doğruları yanlış, yanlışları doğru yapan o en kudretli duygu.

Aşk uğruna değişmeyi göze almaz mısınız? Yorulup değiştirmeye çalışmaktan karşınızdakini, sıvayıp kollarınızı bir güzel değişmeye başlarsınız. Özünüz de sözünüz gibi değişir. Tehlikeli sulardasınızdır artık.

Kimi zaman da aşkımız uğruna değişmemektir tercih ettiğimiz. Zaman ve koşullar eşliğinde aşkımızın geleceği için… Değişmemelidir. Değiştirmemelidir mevcut dengeleri.

Belki okullarımızı bitirmemek ya da sırf bir arada olabilmek için daha aza odaklanmak. Durmak ve durdurmaya çalışmak zamanı. Beklemek. Nasılsa bir gün sana yetişecek.

Aşkın uğruna yerinde saymak mı gerek? Korumaksa eğer aşkını, sus ve hiç bozma. Ne kadarsa ve ne varsa eline kalan kârdır.

 
Toplam blog
: 86
: 3134
Kayıt tarihi
: 09.10.06
 
 

Marmara İng. İşletme mezunuyum. Pazarlama bölümünde uzmanlaştım. Reklamcı olmak istiyordum. Olmad..