Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ocak '17

 
Kategori
TV Programları
 

Aşk ve Mavi entrikaları bitmek bilmiyor!

Aşk ve Mavi entrikaları bitmek bilmiyor!
 

aşk ve mavi


Son zamanların en fazla izlenilen, reyting sıralamasında cumanın lideri olmayı başaran Aşk Ve Mavi Entrikaları ile büyük kitleyi kendine bağlamayı başarmıştır. Dizinin fazlasıyla takip edilip, sevilmesinin nedeni şüphesiz konusundaki entrikalardan kaynaklanmaktadır. Mavi ve Ali'nin, imkansız aşk öyküsü ile intikamını birleştirerek işlenen hikayesiyle sürükleyici seyir keyfi sunmaktadır.
 
Aşk Ve Mavi Oyuncuları müthiş performans sergilerken her biri karakterine oturmayı başaran isimlerden oluşmaktadır. Resmen özenle seçilmiş olan kişiler gerçekten başarısını takdir etmek gerekmektedir. Ali, abisinin geçmişte işlediği suçu üstüne almasıyla ve Mavi'nin, intikamını almak için yakınlaştığı Ali'nin, birbirlerine ne kadar aşık olmayı başarsalarda geçmiş onların peşini asla bırakmayacaktır. 
 
Ali, sevdiği kadın ve abisi arasında bir seçim yapmak zorunda olduğunun farkındadır. Eğer gerçekleri itiraf etmezse Mavi'nin, ona yakınlaşmayacağını bile bile zorunlu evlilik oyununa devam etmektedir. Diğer yandan ailesi onları ayırmak için çevirdikleri entrikalara rağmen mücadele etselerde önlerine yeni bir engel daha eklenmiştir. Mavi'nin, babasının ölümünü polisler cinayet olduğunu açığa kavuştururlar. Olay yerinde Ali'nin, tespihi bulunmasıyla en şüpheli kişi olarak bakılmaktadır. Her şeyden öte katil olmasa da Mavi'nin, cinayeti onun işleyeceğini düşünmesi bile onun önüne yeni bir seçim kararı vermesine neden olur.  Artık inancını kaybetmiş ve arabası uçurumun kenarından hayatı gözünün önünden şerit misali geçerken önünde sadece iki seçenek vardır. Ya entrikalarla mücadele edecek ya da yorgunluğuna yenik düşerek arabasını uçurumun sonuna kadar sürmeye devam edecektir. Ali'nin, yerinde siz olsanız ne yapardınız?
 
Dizi Tutkunu
 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..