Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Nisan '16

 
Kategori
TV Programları
 

Aşk Yalanı Sever'e büyük reyting şoku!

Aşk Yalanı Sever'e büyük reyting şoku!
 

Nisan ayının ilk günlerine geçirdiğimiz şu zamanlarda her yerde olduğu gibi televizyonlarda da bahar esintilerini hatta yazlık hareketlenmeleri rahatlıkla görebiliyoruz. Televizyona iş yapan ya da kanallar tarafından iş yaptırılan yapım şirketlerinin hummalı bir çalışma yaptığını, bu çalışmaların temel amacı olarak izlenen işler ortaya çıkarmayı hedeflediklerini biliyoruz.

Bu duruma örnek olarak ortaya çıkarılan yepyeni yapımların olduğunu görüyoruz. Yazlık döneme yaklaşmışken, bu yeni dizilerin eskilerinin yerini almaya çalışması yüzünden heyecanlı bir reyting savaşına şahit oluyoruz. Bu heyecanlı rekabet içerisinde kendisine yer bulmaya çalışan yeni yapımlardan bir tanesi dün gece FOX'ta yayınlandı.

Başrollerinde Buse Arslan, Eren Hacısalihoğlu, Seda Güven ve İsmail Ege Şaşmaz'ın olduğu Aşk Yalanı Sever dün itibari ile yayın hayatına başladı. Heyecanlı bir hikayeye sahip olan dizi, yazlık dizi havasını şimdiden bizlere hissettirdi.

Ancak sabah saatlerinde gelen reyting sıralamalarına bakıldığında, yapımın kötü bir başlangıç yaptığını görüyoruz.

Aşk Yalanı Sever ilk bölümü ile TOTAL grubunda 2.30 reyting alarak 21. , AB grubunda 1.68 reyting alarak 23., ABC grubunda ise 2.10 reyting alarak 19. oldu.

Bakıldığı zaman haber bültenlerinin, yayınlanan diğer dizilerin özetlerinin hatta gündüz kuşağı kadın programlarının Aşk Yalanı Sever'den daha fazla izlendiğini görüyoruz.

İlk bölüm olduğu için yıkıcı bir eleştiri yapmanın anlamı yok. Ama bu şekilde başlayan sonradan ilk 3'e ya da 5'e giren yapım olduğunu hatırlamıyorum.

Kötü başladılar inşallah kötü bitirmezler.

Aşk Yalanı Sever belki ama izleyici şimdilik diziyi sevmedi gibi.

Bol şanslar diliyorum.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..