Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Temmuz '20

 
Kategori
İlişkiler
 

Aşk Yazıları/Öldüren Bakışlar

Kadınlarla/erkeklerle ilişkiler abartılıyor. Aşk maşk denilerek hayat memat meselesi haline getiriliyor. Oysa bir kadın ya da bir erkek vanilyalı pasta gibi bir şeydir. Kimle ne kadar süre değil ilişkinin içeriği önemlidir. Yani ne kadar mutlu olduğun/zevk aldığın. Yalnız yatakla sınırlandırılan kadın erkek ilişkileri yarım ilişkidir. İlişki pınarın başında başlar yatakta sona erer.

Ne kadar sürdürüleceğine gelince... Bunu da ilişkiye girenlerin arzuları belirler. Artık senden bıkmışsa(ya da sen ondan) ayrılırsınız. Birden fazla pastaneden vanilyalı pasta (pek severim)alınabildiğine göre aynı zaman dilimi içinde başka kadın ya da erkekle arkadaşlık çok normaldir. Partneriniz bunu kabul etmezse sizi bırakıp kendine uygun başka bir ilişki arar. Ben işte bu kadını seviyorum artık başkasını düşünemem diyen kimselerin ilişkisi eski tarz klasik beraberliktir. Ancak partneriniz başka birini düşünemeyeceğiniz kadar aklınızı başınızdan almışsa siz de düşünmeyin zaten.

Her olayda her durumda eşinizi kıskanmanız gerekmez. Aslında hiç kıskanmanız gerekmez. Başkasına gidiyorsa zaten sizi istemiyordur, güle güle dersiniz. Aldatma sizi sevdiğini söylüyorken yani yanınızdayken başkasına gitmedir ki işte bu kabul edilemez. Ama insanların hata yapma hakları her zaman vardır. Kapılır gider. Afetmezsiniz ayrılırsınız. Ya da bir defalığına affedersiniz. Bunun dışında yok öldürme dövme vs zalimliktir. Ancak eşiniz başka kadın ya da erkeklerle tek ya da gurup olarak sizin bildiğiniz herkese açık herkesin gözü önünde arkadaşlık kurabilir. Oturup konuşabilir, gezebilir. Bu konularda eşler birbirlerine güvenmelidirler. Eşlerini kimseyle konuşturup görüştürmeyenler yobazdır, psikopattır.

Cinselliğin ana konusu vücudun baştan çıkarıcılığı ve pozisyon yani öldüren frikiklerdir. Kadın ya da erkek yatakta ya da dışarıda vücudunun baştan çıkarıcı bölümlerini fiziksel ve onu arzulayanın ya da her hangi bir karşı cinsin fantezisiyle örtüşecek şekilde bilinçli ya da bilinçsiz kullanıyorsa cinsel arzu oluşur. Böyle durumlarda yakın temas bile gerekmez. Kadınların erkeklerin hangi durumlarından etkilendikleri pek bilinmiyor ama kendilerinde var olan cinsel objelerin erkekteki karşılıkları olmalı. Ama öte yandan kadında var olan cinsel objelerin erkekte birebir karşılığı da yok gibi. Ya da aynı anlam içermiyor. Yani öldüren frikikler daha çok erkeklere hitap eden kadın pozisyonları.

Vücudunu kullanamayan kadın istediği kadar güzel olsun ilgi çekmez. Kadının saçlarını savuruşu bile fark yaratır. Bunun dersini kursunu görmek gerekmez. Bir kadın partnerine neresini nasıl göstereceğini bilir. Ortada durmak kendini göstermek değildir. Erkekte erkekçe tavır kadında ise dişilik çok önemlidir. Kadının duruşu adeta sizi çağırmalıdır. Bir kadının yanında terlemeden heyecanlanmadan durabiliyorsanız o kadında sorun vardır.

Kadın %50 güzelliği %50 davranışıyla erkeğin aklını çeler. Konuşması cilveli olmalı. Hareketleri kıvrak, canlı ve seksi olmalı. Ve bunu her yaşta yapmalı. Bakışları davetkâr olmalı. Giyim ve bakım kadın için olmazsa olmaz bir şeydir. Ben kadın olsam kazancımın yarısını elbiseye ve bakıma veririm. Biraz güzellik, kıvrak, canlı, seksi, bakışları davetkâr, konuşması cilveli ve en önemlisi bilinçli ama sanki farkında değilmiş gibi verilen öldüren frikikler. Aslında erkeklerin de kadınların aklını başından alan erkeksi frikikleri vardır.

Kadının güzelliğinin aslında yarısı yaratılmış kalan yarısını da kendisinin tamamlaması istenmiştir. Bir kaş yıkışı, göz süzüşü, eda, zülüflerini alnına döküşü tüm bunlar öldüren frikiklerdir. Tabii ki erotik pozisyonlar da önemlidir. Ancak bu erotik frikikler fotoğraf çektirir gibi bilinçli duruşla yapılmamalı ansızın bilmeden olmuş gibi yanındakinin aklını başından alırcasına olmalıdır. Bunları yapan orta güzellikte biri dünya güzeline bile ot yoldurur. Elbise vücudu örtmek için kullanılan aksesuar değildir. Vücudunuzu çulla çuvalla da örtebilirsiniz. Elbise vücudun güzelliğini bütünleyen/tamamlayan bir aksesuardır. Ama bu amaca uygun giyilmek şartıyla tabii ki.

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..