Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '15

 
Kategori
TV Programları
 

Aşk Yeniden Ertan geri döndü!

Aşk Yeniden Ertan geri döndü!
 

Aşk Yeniden Dizisi


Fox tv ekranlarında 7'den, 70'e kendisine bağlayan Aşk Yeniden, artık Süreç Film'in de, bu başarısı bir klasik hale gelerek dizinin komedi ve romantik, yönünden çok heyecanı ve her bölüm de başka bir olayla televizyon tutkularına sunulmasından dolayı bu büyük başarıyı elde etmiştir. Şimdik 6 bölüm boyunca etrafta görünmeyen Ertan, sonunda ortaya çıkmaya başlıyor. Zeynep, hem kabuslarıyla yüzleşme fırsatı bulurken sonuçta Selim'in de, ne olursa, olsun babası olduğundan dolayı acaba ona son bir şans verecek miydi? Fatih, ile girdikleri bu büyük oyunu da tehlikeyi atmayı başarırken, yaşadıkları büyük yorucu bu macera da artık biraz dinlenmek üzeri Şekercizade malikanesinden de uzaklaşmak isteyecektir.

Peki, bu tatlı macera Ertan, gelene kadar mıydı? Tabiki de hayır! Asıl, şimdik başlıyor.. Çünkü Fatih, ile aralarında gerçekten birbirlerine yakınlaşacak kadar yeterli zaman yaşamışlar ve asıl kendilerini de tanımışlardı. Şimdik ise ilişkileri tam oturmak adına aslında Ertan'In, geri dönüşü onların ilişkisini tam anlamıyla oturtmaya yeterli en büyük sebepti. Aşk Yeniden Dizisi de Zeynep, yokluğun da Fatih'i, gözü aramaya başlayacak ve onu özleyecektir. Ertan, ise gene beklendiği gibi duygularının samimiyetsizliğine güvenmediğinden dolayı onu yarı yolda bırakmayan erkek her zaman akıllına gelecektir. Yalnız Zeynep, için biraz geç olarak şimdik se Fatih, bambaşka birisi olacaktır.

Çılgın Mete arkadaşı, ile anlaşıp ideal bir erkek olmak adına Zeynep, için değişirken Cool, umursamaz ve bir o kadar da sert mizaçı ile ön planda olacaktır. Zeynep, ise onu umursamadığı için bu hafta resmen kafayı yiyecektir. Sizce Zeynep, bu tavırları hak etti mi? Peki, bu kişilik değişimi Fatih'e, yakışacak mı dersiniz? Hepsi 24 Mart Salı!

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..