Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Şubat '15

 
Kategori
TV Programları
 

Aşk Yeniden zirvede, Sevdam Alabora nerede?

Aşk Yeniden zirvede, Sevdam Alabora nerede?
 

Televizyon ekranları son haftalarda yeni dizilere sahne oluyor.

ATV'nin Kara Ekmek, Bedel, Sevdam Alabora'sı ; FOX'un Aşk Yeniden'i, Kanal D'nin Beş Kardeş'i, Show TV'nin Acil Servis ve Asla Vazgeçmem'i ekranın yeni dizilerinden.

Salı günlerine renk katan Aşk Yeniden ve Sevdam Alabora'nın 2.hafta itibariyle izlenme sonuçları çok çarpıcı sonuçlar ortaya koyuyor.

Kadrosunda Buğra Gülsoy,Özge Özpirinççi, Tamer Levent, Tülin Oral, Lale Başar, Didem Soydan, Mert Öcal, Nilay Deniz ve Can Sipahi'nin bulunduğu Aşk Yeniden dizisi FOX'un yüzünü güldürürken, izleyicinin de içini ısıttı.

Geçtiğimiz hafta başlayan ve reyting sıralamasında AB'de 1. TOTAL'de 2.liği görüp büyük bir sürprize imza atan Aşk Yeniden'in bu performansı dün yayınlanan 2.bölümüyle de devam etti.

Geçen haftayı TOTALde 2. kapatan dizi bu hafta TOTALin 1.liğini de ele geçirdi. Dizi TOTAL grubunda 10.80 reyting 23.84 share , AB'de ise 12.32 reyting ve 27.74 share ile 1.oldu.

Aşk Yeniden için salının yeni kralı diyebiliriz artık.

Bir diğer salı dizisi Sevdam Alabora ise dizinin isminde geçtiği gibi ''alabora''oldu.

Kadrosunda Kadir Doğulu, Elçin Sangu, Mustafa Avkıran, Başak Parlak, Gökçe Yanardağ, İlker Kızmaz, Sacide Taşaner, Aydan Burhan, Ayberk Pekcan, Mutlu Güney, Zeynep Kumral gibi isimlerin olduğu dizi geçtiğimiz Salı başlamıştı.

ATV ekranında yayınlanan dizinin ilk bölümü TOTAL grubunda 3.13 reyting 7.07 share ile 20. AB grubunda ise 1.98 reyting 4.92 share ile 21.olmuştu.

Dün yayınlanan 2.bölümün yükselmesi bekleniyordu ancak öyle olmadı. Dizi dün akşamki bölümüyle TOTAL'de 2.31 reyting 5.08 share ile 30. , AB grubunda ise 1.77 reyting 4.07 share ile 29.olabildi.

Bu sene ATV'nin bir çok yapımının aynı durumla karşılaştığını da biliyoruz. Bakalım bu düşüşe nasıl dur denilecek ?

Aşk Yeniden'i tebrik ederken, Sevdam Alabora'ya da bol şanslar diliyoruz.

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..